Mooi begin van het nieuwe jaar…

Allereerst voor iedereen natuurlijk de beste wensen voor 2015! Dat dit jaar je mag brengen waar je op hoopt. Veel liefde, geluk en goede gezondheid.

Waar Marcel en ik vorige week nog volop bezig waren met de voorbereidingen voor onze reis naar Spitsbergen later dit jaar, hebben we nu even alles om moeten schakelen. Want door een ontzettend mooie buitenkans, gaan we over 2 weken gewoon voor 8 dagen naar GAMBIA! Ja, je leest het goed… Lekker in de winterperiode naar Gambia, waar het nu ongeveer 30-35 graden is. Waar een giga hoeveelheid fantastisch mooie vogels leeft, die de meest prachtige kleuren hebben! Oh wat kijken we hier naar uit zeg.
En wat een mega super begin van dit jaar! Na bijna 3 jaar van “ellende” ben ik wel toe aan wat positiviteit. 2012 waarin mijn rugklachten begonnen, wat resulteerde in mijn 1e hernia-operatie in oktober. Gelukkig ook het mooie van onze partnerregistratie op 12-12-’12. Maar begin 2013 met het overlijden van mijn vader en mijn 2e hernia-operatie. Wederom herstellen, wat nu nog iets moeizamer ging. En dan eind 2013, toen het emmertje zo was overgelopen, dat ik met een burn out / depressief thuis kwam te zitten.
2014 was het jaar van het harde werken: gesprekken bij de psycholoog, revalidatietraject; mijn agenda had iedere dag wel afspraken. Vanaf augustus dan weer voorzichtig aan gaan beginnen met werken. Het begon met 2x 2 uurtjes en dat liep rustig aan op.
Wel het nodige getouwtrek op mijn werk. Daar wilden ze natuurlijk dat ik vlugger ging met opbouwen, maar het ging gewoon niet. Hoe graag ik ook wilde. Maar nu zit ik inmiddels al op 3x 6 uur werken en het gaat best goed.

Inmiddels gestart met psychomotorische therapie. Ontzettend heftig, maar heel goed om alles te gaan verwerken. En vanaf oktober rij ik op therapeutische basis paard bij Madurodam Manage (Stichting Paardrijden voor Gehandicapten). Daar ben ik door het revalidatietraject mee in aanraking gekomen. Ontzettend lieve paarden en begeleiders.
Dus ik ben nog steeds hard aan mezelf aan het werken. En het gaat de goede kant op. En nu met deze prachtige buitenkans, ga ik ervoor dat 2015 weer een prachtjaar gaat worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.