Afronden IVN Natuurgidsenopleiding

Op dit moment zijn Marcel en ik bezig met de afrondende fase van onze IVN Natuurgidsenopleiding. De laatste opdrachten worden geschreven en ons verslag over het adoptieterrein gieten we (samen met Sanne) in de vorm van een website. Met daarop allerlei informatie die we in de loop der tijd hebben verzameld en die we willen en kunnen delen. Uiteraard kunnen we die in de toekomst gewoon blijven vullen met nieuwe teksten en bevindingen.

Om de website alvast maar wat te promoten en meer bekendheid te geven, hier alvast een link: https://lentevreugd.wordpress.com

De komende weken dus nog even flink aanpoten om mijn verdiepingsopdracht op papier te krijgen en de laatste berichten te zetten op de website en dan kunnen we terugkijken op een intensieve, (bijna) 2 jarige opleiding, waarin we erg veel geleerd hebben, soms afgezien hebben (mega regen tijdens het waterweekend), gelachen hebben, ons kind gevoeld, grenzen verlegd hebben, maar bovenal veel plezier hebben gehad.
Onze stageopdracht (oprichten Fotowerkgroep) gaat even iets meer tijd kosten, omdat het bestuur ook nog wat andere werkgroepen wilde opzetten en dat liever tegelijkertijd deed. Maar die volgt nog in de loop van het jaar.

Ik ga / blijf me richten op allerlei kinderactiviteiten; vrijwilliger bij de Groene Basis (natuurexcursies voor basisscholen in Leidschendam-Voorburg) en vrijwilliger bij Staatsbosbeheer voor het kinderprogramma Hulpboswachter (in Bentwoud en Balij) en daarnaast blijf ik natuurlijk allerlei tellingen uitvoeren voor diverse organisaties, zoals SOVON en de Vlinderstichting. Kortom, voorlopig ben ik nog wel wat uurtjes zoet in de natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.