Vakantie geboekt!!!!!

Zo vandaag heerlijk een duikvakantie geboekt!!!! Over 2 maanden lig ik weer heerlijk in de Rode Zee en ga ik mijn logboek van de nodige extra duikjes voorzien. Heb er nu al helemaal zin in. Het verblijf is in een tentenkamp. Ben erg benieuwd hoe me dat zal gaan bevallen. De sfeer schijnt in zo’n tentenkamp erg gezellig te zijn en je vindt er snel aansluiting bij de rest van de groep. Erg makkelijk als je alleen op vakantie gaat. Er staan 2 begeleide duiken op een dag gepland, maar je kan verder ongelimiteerd duiken.

Door mijn goede humeur van het boeken van de reis, heb ik me maar weer eens gestort op die onwijse afwas die er op mijn aanrecht stond (zoals gewoonlijk). En aangezien het dinsdag is, heb ik meteen de kattenbakken verschoond en de vuilnis gedaan. Mijn huissie is nu weer opgeruimd en schoon.

Verder weinig te liegen voor vandaag……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.