Alle begin is moeilijk

Zo, de eerste weblog is na het schrijven van dit stukje een feit. Jaja, ook ik ben inmiddels een beetje in de ban van weblogs. Wat mag dat dan wel voorstellen een “weblog”. Het is eigenlijk een soort dagboek, maar dan openbaar op internet.

Ja en wat voor zin heeft dat dan, zul je denken. Ach ja, dat weet ik zelf eigenlijk ook nog niet. Vond het gewoon leuk en misschien vind jij het na het lezen van een aantal verhaaltjes ook wel leuk. Zo niet, dan sla je dit onderdeel gewoon over.

Dat het maken van een weblog behoorlijk wat tijd kost, had ik me niet helemaal gerealiseerd. Deze hele zondagmiddag ben ik er mee bezig geweest, met heel veel hulp van mijn “asp-redder-in-nood” Mark. Zonder hem had het er nu nog niet op gestaan.

Ik wilde namelijk toch wel een eigen weblog en niet een of ander progje dat je van een site kunt plukken. Dit omdat je dan altijd last houdt van die verschrikkelijke banners. Brrrrrrr, daar heb ik echt een hekel aan.

Maar goed, de eigen gebouwde weblog is een feit. Ben benieuwd hoeveel “fans” ik zal krijgen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.