Puinruimen en spullen inpakken

Nou gelukkig gaat het vandaag weer helemaal goed. Op het werk vanochtend lopen sjouwen en slepen. Het secretariaat moest anders ingericht worden. Wat een zooi kom je dan zo op de grond en in je laden tegen. Mooi moment om die troep eens op te ruimen.

Heb nu een heel strategische plek gekregen. Kan alles perfect overzien en in de gaten houden, nog beter dan mijn vorig plekje.

Zo meteen ff mijn duikspullen inpakken. Morgen ga ik samen met Mark, Sander en Petra duiken in de Grevelingen (Scharendijke). We zijn heel benieuwd hoe het zal verlopen, want het zal onze eerste zelfstandige duik worden. De 4 buitenwaterduiken van de cursus tellen tenslotte niet echt mee, aangezien je dan nog samen met een instructeur duikt. Nu we ons brevet hebben, wilden we wel eens zien of we werkelijk alles zelf in de praktijk kunnen brengen.

De voorbereiding heeft al aardig wat tijd gekost. Tenslotte moet je wel alle informatie nu zelf regelen. Duiklocatie, telefoonnummers, dieptekaartje, spullen huren (tenslotte hebben we geen van allen nog onze eigen spullen) etc.
Morgen zal er ter plekke ook nog wel het e.e.a. besproken moeten worden. Best wel spannend allemaal.

Als ik morgen niet te laat thuis ben en niet al te moe van alle inspanningen, zal ik hier even verslag uitbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.