Alweer een week verder

Pffff, sorry hoor. Ik heb al weer bijna een week niets in mijn weblog geschreven. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat ik deze week niet echt veel bijzonders heb meegemaakt. Heel de week gewerkt. Dat was niet echt leuk, maar ja, ik ben weer terug in de realiteit en daar hoort werken ook bij. Dinsdag kon ik dan wel eindelijk mijn foto’s van de vakantie ophalen. Zitten echt een hele hoop leuke tussen. Woensdag kwam Petra langs met haar foto’s en ook daar een hoop mooie.

Nu wordt het dus tijd om mijn website te gaan aanpassen. Ik hoop dat ik daar van de week even tijd voor kan gaan maken. Ga zeker mijn best doen.

Jammer genoeg deze week niet echt motor gereden. Maandag even langs Scheveningen geweest, maar dat was het verder wel. Had vandaag eigenlijk nog een toerrit staan, maar aangezien het vrijdag in mijn onderrug was geschoten, heb ik die maar even afgebeld. Leek me niet echt verstandig om met een zere onderrug een lange toerrit te gaan rijden. Aangezien het weer ook niet echt denderend is, zal het voorlopig weer even over zijn met motorrijden. In ieder geval wat betreft de leuke toerritten. Jammer maar helaas.

Hoop binnenkort (als het goed is op 10 september) nog wel hier in Nederland te gaan duiken. Even kijken of de anderen ook weer kunnen en dan eens kijken hoe het hier weer is in de Nederlandse wateren. Zal wel weer ff wennen zijn, maar dat komt ook wel weer goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.