Duiken is echt geweldig !!!!!

Zo hier maar ff verslagje vanuit Sharm El Sheik. Heb er inmiddels 2 dagen duiken opzitten. Het is hier mega geweldig. Duiken gaat echt fantastisch goed. Veel makkelijker en beter dan in Nederland. Het is hier wel ontzettend warm. 40 graden met ook nog eens een hoge luchtvochtigheid. Dus tel maar uit, dat is zweten en zweten. Op de boot is het prima uit te houden en natuurlijk zeker onder water. Hier fantastisch mooie dingen gezien. Hele mooie vissen, schildpad, murenen en ook nog eens 2 dolfijnen. Dat was na mijn 1e duik. Er kwamen wat duikers terug, die vertelden dat er 2 dolfijnen zaten. Dus toen snel snorkelspullen meegenomen en het water ingesprongen en als een gek op zoek. Redelijk snel gevonden. Ze waren heel rustig en bleven behoorlijk in de buurt. Heb ze bij mij in de buurt gehad op nog geen 3 meter afstand!!!!!! Ik was inmiddels behoorlijk ver van de boot, maar daar konden ze me horen schreeuwen, zo blij dat ik was. 1e duik ging meteen naar 26,5 meter. Wel eigenlijk te diep voor mij (mag maar tot 18 meter, maar het was samen met een instructeur). Ik duik niet samen met mijn vakantiemaatje, maar met een buddy die ik op de boot heb gevonden. Het leek ons beter om als 2 beginners samen te duiken, vlakbij de instructeur. Na de 1e duik bleek dat het heel goed ging met duiken, maar het was zo gezellig samen dat we samen blijven duiken. Ik ga voor nu maar afsluiten, mogelijk dat er later in de week nog een verslagje komt. Ik heb het hier in ieder geval mega naar mijn zin. Van mij mag de duikvakantie veel langer duren. Ik ben er nu echt verslaafd aan geraakt. Vandaag doken we bij Tiran, waar meestal haaien te vinden zijn, “helaas” niet gezien. Morgen gaan we naar Ras Mohammed. Veel plezier verder in Nederland, ik denk aan jullie…………………NOT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.