Motorweekendje

Ja ja, jullie hebben een weekendverslagje tegoed. De afgelopen dagen zijn heel verschillend qua activiteiten geweest. Vrijdagavond ben ik nog naar Scheveningen gegaan op de motor. Lekker beppen met de motorjongens en later op de avond vuurwerk kijken. Zaterdag was een lamdag. Heb ’s ochtends nog wat boodschappen gedaan, maar daarna heb ik echt niets meer uitgevoerd. Op de bank een filmpje gekeken en daarna zowaar in slaap gevallen. Ja ja, ik weet het, zonde van de dag, want het was mooi weer. Maar kennelijk had ik mijn rust wel nodig. ’s Avonds weer ff op de motor naar Scheveningen. Niet te laat naar bed, want gisteren had ik een toertocht van de GSX F Club (tezamen met de ZZR Club).

Om 7 uur rinkelt de wekker al. Nee he, niet zo vroeg en zeker niet op een zondagmorgen! Maar goed, ik moet er toch echt uit. Rond kwart voor 8 op de motor gestapt en richting Zoetermeer. Wilde ik op de snelweg even lekker voluit gaan rijden, zit ik ineens midden in een mistbank. Nou snel dat gas weer terug, want ik wist dat er ergens voor me auto’s moesten rijden, maar die waren ineens niet meer te zien.

Op de verzamelplek in Zoetermeer even wachten op Ralf, Susan en Ton en daarna op richting Arnhem. Ook hier weer onderweg veel mistbanken gehad. Het werd er zowaar wat koud door. Vlakbij Arnhem (Velperbroek) moest ik afslag 27 nemen om bij de McDonalds uit te komen. Maar Esther zag geen McDonalds. Dus dan maar rondje rijden over die grote rotonde. Bleek dat de afslag nog doorliep. Wist ik veel, was nog nooit daar geweest. Gelukkig, de Mac is gevonden. In totaal zouden daar zo’n 50-60 personen verzamelen en dat hebben ze bij de Mac geweten.

SchietenIn een lange sliert vertrokken we richting de 1e pont. Allemaal GSX F-jes en ZZR’s door elkaar. Heerlijk zo’n groep met motorrijders, met maar 1 doel en dat is GENIETEN! Een fantastische toer gehad in de omgeving van Berg en Dal. Onderweg nog geluncht bij de Heksenketel en ter afsluiting was er een bbq en kon je je schietvaardigheid nog testen.

Ondanks de enorme hitte (was echt oververhit aan het eind van de rit) heb ik enorm genoten. Het rijden gaat weer helemaal toppie en ik voel me weer 1 met de motor. Om half 9 kwam ik dan ook moe, maar zeer voldaan thuis. In totaal weer 400 – 450 km gereden. Super!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.