Vakantie !!!!!

Ja ja, vandaag was mijn laatste dagje werken voor de vakantie. Heerlijk, kan ik eindelijk gaan genieten van mijn welverdiende rust. Nou ja van rust komt eigenlijk ook niet echt veel. Morgen ga ik een hele dag naar Maastricht, samen met mijn ‘blinddate’ van vorige week. Eens kijken of het net zo gezellig, zo niet gezelliger zal zijn als vorige week. Tikje zenuwachtig ben ik nu wel een beetje. De eerste keer was ik toch wel redelijk relaxed, maar nu is het toch wel anders. Tenslotte heb je niet zomaar een vervolgafspraak gemaakt. Je hebt nu toch iets andere verwachtingen. We zullen zien hoe het allemaal gaat verlopen.

Dinsdag ga ik dan lekker op duikvakantie. Kijk er ontzettend naar uit en nu mijn vakantie dan echt is begonnen, helemaal. Het zal in Egypte nog warmer zijn dan hier, alhoewel het daar wel anders warm is. Veel droger, waardoor je de hogere temperatuur lang niet zo merkt als hier. Ik zit nu echt te plakken met mijn armen op het bureau. Het zweet staat op mijn voorhoofd en de straaltjes lopen over mijn rug.

Net nog een stukje motor gereden samen met Mark, maar onderweg een regenbui gehad. Dat was niet echt lekker. Bij Scheveningen was helaas niemand van de ‘gang’ te bekennen. Dan maar ff op een terras wat drinken en daarna weer rustig naar huis. Zelfs op de motor was het haast niet te harden zo warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.