Wat een rotweer!!

Zo en het is al weer een week verder. Pfff de tijd vliegt hier wel voorbij. Maar om nou te zeggen dat ik veel geweldigs meemaak, nou nee…….. Heel de week op mijn werk een late dienst gehad, dat betekende dat ik pas op zijn vroegst om half 8 ’s avonds thuis was. Dan nog koken en eten, dus als ik klaar was, was de avond al half om. Ben nog wel van de week ff langs PPP geweest op de motor. Maar aangezien het al tegen 9 uur donker wordt, is er van rijden niet veel meer gekomen.

Dan is het al weer zondag. Je staat op, ziet een stralende zon schijnen en hebt echt zo iets van: ok dan, vandaag gaan we een lekker stukkie rijden. Dus afgesproken met Mark, spullen bij elkaar gezocht, leuke rit uitgekozen en op naar Sweet Lake City. Route besproken en gaan met die banaan. Nou onderweg begon het er steeds minder rooskleurig uit te zien, zodat we de rit maar hebben afgebroken en naar huis zijn wedergekeerd. Onderweg van Sweet Lake naar Den Haag nog een fikse bui over me heen gehad. Gatver, wat haat ik dat rotweer toch. Waarom moet het hier in Nederland nou altijd zo regenen. Ik wil gewoon in een land wonen waar de zon gewoon lekker schijnt. Waar òf het water heerlijk helder is, zodat je lekker kan duiken òf de temperatuur gewoon lekker, zodat je heerlijk kan motorrijden. Maar voor beide hobby’s is dit land niet echt geweldig. Geloof dat ik toch een ander land moet opzoeken om te gaan wonen. Ach wie weet wat de toekomst zal brengen……………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.