Waar heb ik de afgelopen maand toch gezeten…………..

Oh, wat ben ik toch erg, al meer dan een maand niet geschreven. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat ik niet echt heel veel bijzonders heb meegemaakt. Even een korte samenvatting: gewerkt, huishouden gedaan, geslapen en verder niet echt iets noemenswaardigs. Nou dat was een goede korte samenvatting toch.

Ach, het kwam eigenlijk allemaal omdat ik financieel behoorlijk in een dip zat. Heb de dubbeltjes en de centen toch een flink aantal keren omgedraaid voordat ik ze uitgaf. Het leek een beetje op de periode dat ik nog student was, maar van de andere kant kan ik me niet herinneren dat ik het in mijn studententijd zo “slecht” heb gehad. Heb kennelijk even niet goed zitten opletten. Met als gevolg dat ik echt op alles heb lopen beknibbelen. Zelfs de katten hebben er een beetje onder geleden. Normaal krijgen ze toch vrij duur voer te eten, maar ook voor hen was er nu slechts het eigen merk voer van de C1000. Maar goed, daar worden ze voor een keer ook niet slechter van. Het zijn nog steeds twee kerngezonde schatten.

Inmiddels is de financiele dip bij mij ook weer redelijk opgelost. Gelukkig maar. Mijn leventje is verder ook redelijk ordelijk moet ik zeggen. Er zit een goede regelmaat in mijn dagen, vermaak me ’s avonds prima met mijn krantje, de katten en wat lezen, muziek spelen en sinds kort ook weer met wat dansen. Ja ik werd zowaar afgelopen vrijdag gebeld door mijn oud-docent Ierse dans. Hij was weer begonnen met lessen voor volwassenen. Of ik ook weer zin had om mee te doen. Ja natuurlijk, daar zit ik al meer dan een jaar op te wachten. Laat ik nou een paar weken geleden een advertentie op Marktplaats.nl hebben gezet, waar ik mijn dansschoenen te koop aanbood. Gelukkig had ik ze nog niet verkocht, dus zijn ze dan eindelijk na meer dan een jaar in gebruik genomen. Het was wel weer behoorlijk afzien. Moet er weer helemaal inkomen, en ondanks de goede rek- en strekoefeningen vooraf en naderhand, heb ik toch het hele weekend flink last gehad van spierpijn. Zondag kon ik bijna niet eens meer lopen. Pffffff, ja dat krijg je toch als je wat ouder wordt hoor…………..

De dwarsfluitlessen zijn ook weer begonnen. Heerlijk, heb er weer helemaal zin in. Aan het einde van het seizoen voor de vakantie, zat ik even in een dipje. Zat sterk te twijfelen of ik wel zou doorgaan, maar nu vind ik het weer zalig. Lekker spelen, het gaat ook weer beter en de liedjes worden leuker nu ik steeds meer noten kan spelen. Het blijft een moeilijk instrument, maar wel ontzettend mooi.

Volgende week zit ik voor mijn werk een week in Warschau. Ondersteuning verzorgen voor onze delegatie bij een seminar over menselijke dimensie. Ben benieuwd hoe de stad nu is. Het is inmiddels 18 jaar geleden dat ik daar ben geweest (tijd dus voor de val van de Muur) en er zal in die tijd een hoop veranderd zijn in de stad. Hoop dat ik een beetje tijd heb om wat te bekijken, maar als het goed is, komt dat wel in orde.

Op het gebied van de liefde gaat het ook allemaal prima. Nee niet met de bewuste jongen van voor de vakantie. Het heeft wel met mijn vakantie te maken. Zodra ik meer zekerheid heb, zal ik jullie daar zeker van op de hoogte stellen.

Ik ga nu niet meer beloven dat ik vaker in deze weblog zal schrijven, maar ik ga het in ieder geval wel proberen………….. Tot de volgende keer maar weer…………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.