Lekker dansen

Zo inmiddels gaat het weer beter met Esther. Gisteren heerlijk lang uitgeslapen. Werd pas om kwart voor 11 wakker…… Rustig aan wakker geworden, daarna douchen en wat gegeten. Boodschapjes gedaan en nieuwe plantjes gekocht. Ook een hele grote bos mooie tulpen. Fleurt meteen het huis op.

Vandaag gaan we met een paar enthousiastelingen naar Monnickendam. Er is daar in een Café een Ierse Open Sessie. Dat betekent dat er verschillende musici optreden. En uiteraard gaan wij daar lekker dansen. Heb er nu al helemaal zin in, maar het begint helaas pas om 16.00 uur. Dus nog even geduld.

Genoeg tijd over om even het een en ander op te ruimen………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.