Moe moe moe

Pfff, ik ben zo ontzettend moe. Heb afgelopen weekend een workshop Iers dansen gehad van Anne Marie Cunningham (danst in Riverdance). Ben zowel op zaterdag als op zondag 4 uur afgemat. Het is een ontzettende driltante, maar het was wel ontzettend gaaf en ik heb weer een hoop geleerd. Ze is zo “fel” op techniek, voeten uitdraaien, op de tenen, hoog in de lucht springen, tegen je kont schoppen etc. Na een fikse warming up van ruim een half uur, waar je dus echt al helemaal op van bent, roept ze nog “up, up, up, I want to see you in the air, come on, don’t stop, keep on going”. Ja alsof ik dat nog kan…….. En dan krijg je daarna nog 3,5 uur les…….

Zaterdagmiddag naar een danswedstrijd gaan kijken die georganiseerd werd door de CRN organisatie (lager niveau). Dat was ook echt te zien. Ben blij dat ik van Sean les krijg, al is het dan af en toe wel heel erg zwaar. Maar ik weet nu dat ik op het beste niveau les krijg en derhalve een echt goede techniek aanleer.

Zondag nog even bij een van de mededansers op verjaardag geweest. Gezellig gezellig.

Maandag bij een oud-collega en zijn vrouw gaan eten. Mjammie, wat heb ik heerlijk gegeten. Maar ook deze avond was ik niet echt vroeg thuis.

Gisteravond ben ik met Mark naar een voorstelling geweest van Mayumana. Wauw, dat is echt gaaf. Ongelooflijk hoe ze uit allerlei attributen muziek kunnen maken. Wat een energie kwam er vanaf. Echt mega gaaf.

Al met al ben ik dus nog steeds niet uitgerust van het harde werken in het weekend. Lag net al op de bank te slapen. Kruip nu maar lekker mijn bedje in. Kijken of ik een beetje kan bijslapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.