Veels te lang geleden

Oh wat ben ik toch erg. Ik heb gewoon al een half jaar niets meer in deze weblog geschreven. Foei Esther, dat is niet zo netjes van je. Ik heb 1 hele goede reden en verder zijn het allemaal onzin smoesjes. De goede reden is dat mijn pc redelijk aan het eind van zijn Latijn is. Ik kan nog geen 2 programma’s tegelijkertijd open hebben, of de pc komt weer met de melding: “Your system is low on virtual memory” en knalt er dan gewoon een programma uit. Ik word echt tureluurs van dat ding. Maar goed, over ongeveer 2 weken ga ik dan eindelijk een nieuwe pc halen. Heb een bonus gekregen en nu is er dan eindelijk geld voor. De onzin smoesjes zijn natuurlijk: ik had geen tijd, ik had het druk, ik had geen zin etc. etc.

Ach, ik ben er weer. Moet wel zeggen dat ik als ik zo terug kijk, er eigenlijk een hele hoop is gebeurd in dit afgelopen jaar. Sommige dingen die leuk zijn begonnen, zijn minder leuk afgelopen, dus daar ga ik maar verder niet over uitwijden. Andere dingen zijn juist ontzettend gaaf geweest. Voorbeeldje: voor mijn werk was ik bezig met de voorbereidingen voor de Ministeriële Raad van de OVSE die op 1 en 2 december gehouden werd in Maastricht. Heb de weken voorafgaand hele lange dagen gemaakt en tijdens de Ministeriële zelf heb ik ook erg weinig geslapen. Maar ………, ik heb wel Colin Powell van heel dichtbij gezien. Hij liep op nog geen 1,5 meter van me voorbij. En dat is toch iets, dat je niet zomaar meemaakt in je leventje. Uiteraard waren er nog veel meer ministers van buitenlandse zaken aanwezig, maar dit is toch wel een heel bijzondere man, vind ik.

In februari ben ik weer een jaartje ouder geworden. Inmiddels al weer 32!!!! Pfffff, waar blijft de tijd. Ongeveer een maand geleden heb ik een autootje gekocht. Ik heb de auto overgekocht van mijn zus en haar vriend. Ben helemaal blij. Ook al is het een oudje (14 jaar), hij verkeert nog in goede staat en brengt me heerlijk overal waar ik naar toe wil.

Heb in januari en maart meegedaan met wedstrijden Iers dansen. Ondanks dat ik niets heb gewonnen, had ik er zelf een heel goed gevoel bij. Voor mijn kunnen ging het gewoon goed. In mei staat er een wedstrijd in München op het programma.

Ben sinds half februari bij een nieuwe klant gedetacheerd. Heb het daar erg naar mijn zin. Mensen zijn heel gezellig en het werk is ook erg leuk.

Kortom, er is een hoop veranderd en gebeurd. Zal zeker weer gaan proberen om deze weblog bij te houden, maar ja dat heb ik al vaker beloofd en op de een of andere manier kan ik deze belofte maar niet waarmaken. Terwijl ik toch echt een type ben dat zijn beloftes nakomt.

Maar goed, voor nu ga ik er in ieder geval een eind aan breien. Tot snel!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.