Ben toe aan vakantie

Zo afgelopen vrijdag tijdens dansles weer even lekker afgebeuld door de dansleraar. Hij had nog wel de nodige aanpassingen/verbeteringen, om mijn dans voor de wedstrijd van aankomend weekend er goed uit te laten zien. Nou dat heb ik geweten!!! Van de andere kant was het ook wel weer heerlijk, want ik had al 2 weken niet gedanst door de vakanties. Vrijdag vertrek naar München en zaterdag moet ik het dan allemaal laten zien. Nu maar hopen dat ik in de prijzen val. Het hoeft voor mij echt niet de 1e prijs te zijn. Met een 6e ben ik ook al blij.

Zaterdag heb ik dan eindelijk mijn duiktas gekocht. Eindelijk was dan de duikwinkel open waar ik een cadeaubon van had. Heb er zelf al een paar keer voor de deur gestaan, maar dan was ie weer wegens omstandigheden gesloten. Om het maar niet te hebben over die arme Mark, die eerst in de file stond, daarna geen parkeerplek kon vinden, na een half uur zoeken eindelijk gevonden, onwijs ver moest lopen om bij de winkel te komen en dan tot de conclusie te komen dat ie gesloten is……… Ben nu helemaal blij met mijn nieuwe duiktas. Heb natuurlijk meteen geprobeerd of alles paste enzo. Zonder problemen. Hou voldoende ruimte over om kleding mee te nemen. Het enige is wel dat met mijn duikspullen erin, de tas al wel ruim 12 kilo weegt. Vandaag even snel navraag gedaan wat de bagagevrijdom is voor mijn vakantievlucht. Gelukkig hanteert Dutchbird nog een vrijdom van 30 kilo. Dat is bij KLM en Transavia enzo wel anders. Daar zit je als duikers zelfs gebonden aan de max. 20 kilo. Lukt je natuurlijk nooit met al die spullen.

Gisteren maar weer eens de compukamer opgeruimd. Het was echt een enorme bende op mijn bureau. Allemaal paperassen die ik nodig moest opruimen (weggooien cq. opbergen in de daarvoor bestemde mappen). Nu ziet mijn bureau er weer enigszins opgeruimd uit. Heb zelfs de afwas gisteravond nog gedaan en ik heb mezelf voorgenomen om het nu echt bij te houden (jaja, voor hoelang……..).

Het weer is nog niet echt fatsoenlijk hier in NL. Door de aanschaf van mijn duiktas raakte ik weer verzeild op allerlei duiksites. En daar werd mijn vakantiegevoel alleen maar groter van. Heb zo’n ontzettende zin om weer het water in te duiken. Zou graag van te voren nog even een duik maken hier, alleen het water is zo koud. En ik kan nog niet met een droogpak duiken. Dus dat zit er helaas niet in. Maar dat komt nog wel.

Toedels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.