Bijna duiken!!!

Was heerlijk vrij met Hemelvaart en de vrijdag erna. Dus een heerlijk lang weekend gehad. Heb me ook prima vermaakt. Donderdag kwam vriendin ff gezellig bakkie doen. ’s Avonds ben ik met vrienden naar de opening geweest van het “strand” in Rotterdam. Was heel gezellig, tot we bij de auto kwamen en bleek dat er was ingebroken. Dus ’s nachts naar het politiebureau en aangifte doen. Kwam er later achter dat ik mijn auto aan de passagierskant gewoon had laten openstaan bij hen thuis. Maar ja, uit mijn auto valt weinig te halen, behalve een stratenboek en wat routebeschrijvingen.

Vrijdag even de stad ingeweest om foto’s op te halen en wat spulletjes te kopen. Daarna langs de duikwinkel om een pak te reserveren. A.s. zaterdag ga ik namelijk lekker duiken. Hier in NL. De duikstekken worden Zoetersbout en Nieuwe Kerkweg. Ben benieuwd hoe het gaat, want het is al weer een paar maandjes geleden. De weersvoorspelling is vooralsnog goed. Verder heb ik een aantal dubbel-7’s gepast. Ben toch wel van plan om een goed natpak te kopen zodat ik hier in NL wat meer kan gaan duiken. Verder ook afgesproken met iemand van de duikschool om in het weekend van 12 en 13 juni te gaan duiken. Heerlijk, dan heb ik zeker 6 duikjes gemaakt voordat ik op vakantie ga. En heb ik al mijn vaardigheden weer opgehaald. ’s Avonds ben ik naar de Makro geweest en daarna bij vrienden een bakkie thee gaan doen.

Zaterdag heb ik maar eens mijn auto gewassen. Daar was ie wel aan toe. Naderhand zag ie er weer helemaal toppie uit en dat voor een brikkie van 14 jaar oud. Ben er nog steeds helemaal blij mee dat ik ‘m heb gekocht. Ok, hij kan niet echt hard (ach dat mag toch niet), maar hij brengt me wel lekker warm en droog overal naar toe. ’s Middags naar een vriendin geweest in Almere. Samen even gezellig naar de Intratuin. Altijd leuk om rond te lopen. Ook nog een mooie plant gekocht voor de woonkamer. De katten vonden deze plant ook leuk en begonnen leuk alle aarde uit de pot te gooien, nadat ik ‘m geplaatst had. Maar met de aluminiumfolie in de pot, vinden ze het ineens niet leuk meer………. Ik heb ook nog een autorondleiding gehad door Almere. Was er namelijk nog nooit geweest. Mooie stad om te wonen. Erg veel groen en leuke huizen.

Zondag was ik redelijk vroeg op. Eerst ff lekker gelummeld achter de pc en daarna ben ik naar Rotterdam gegaan. Wilde heerlijk rondhangen bij Donner (grote boekenwinkel). In allerlei boeken gesnuffeld en op de muziekafdeling nog bladmuziek gekocht. Nog even op het terras gezeten -> rode neus aan overgehouden. Gelukkig is dat inmiddels al weer bijgetrokken. ’s Avonds met buikpijn (eten was volgens mij niet goed) op de bank gelegen en de finale gekeken van Peking Express en daarna maar vroeg naar bed met een kruik op mijn buik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.