Weer terug in Nederland

Ik ben helaas weer terug in Nederland. Een geweldige vakantie achter de rug. Ben van 18 – 25 juni naar Egypte geweest (Marsa Shagra) en heb daar heerlijk gedoken. Fantastische duiklocaties, gezellige mensen en een leuk kamp. Heb samen met Erik (NL duikinstructeur die ik daar heb leren kennen) mijn deep dive en night dive specialty gedaan. Verder heb ik haaien gezien! 2 white tip reef sharks (lagen helaas op behoorlijke afstand van ons) en een hamerhaai. Deze laatste kwam tot ongeveer 2-3 meter bij ons vandaan!!! Was enorm kicken. Totaal niet bang of paniekerig. Uiteraard heel veel verschillende soorten vissen gezien, in alle kleuren van de regenboog. Grote Napoleonfish, Red Sea Walkman, Lionfish, Crocodilefish, etc.etc. en niet te vergeten Nemo!!!

Al met al een zeer geslaagde vakantie. Een uitgebreid verslag zal binnenkort onder het kopje Duiken te vinden zijn.

Nu weer terug in het Nederlandse. Gelukkig is het weer nog best wel goed. Maakt de overgang wat minder erg. Wat je wel meteen merkt is het hectische en gejaagde leventje dat we hier leven. Druk, druk, druk…….. Wat een rust en relaxedheid was het toch in Egypte.

A.s. donderdag begin ik in mijn nieuwe baan. Nog even een paar dagen genieten van mijn vakantie en dan weer aan de slag. Heb er enorm veel zin in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.