Dance Valley

Gisteren ben ik samen met Mark, Sander en Robbert naar Dance Valley geweest. Het zou voor mij de 1e keer worden. De jongens zijn al vaker geweest en weten dus wat ze te wachten staat. We zouden niet meteen vanaf de opening aanwezig zijn, anders wordt het wel een onwijs lange dag. Dus rond 1 uur halen we Robbert op en begeven ons naar Dance Valley. Onderweg nog even wat bij de Mac gegeten. We hebben redelijk dichtbij geparkeerd op een terrein bij een boer. Die heeft ook ff lekker wat extra inkomsten. Bij de ingang kunnen we redelijk doorlopen, dus dat scheelt. Tas moet nog wel ff gecontroleerd worden; flesje water wordt zonder pardon weggegooid en mijn deo moet ik ook inleveren. Maar goed, mag de pret niet drukken.

Voor mij gaat er echt een hele wereld open. Wat een hoeveelheid mensen en in de meest waanzinnige creaties. En de topdrukte is er nog niet eens. Die maak ik later op de dag wel mee. Toch valt het me mee. Het lijkt iedere keer als we ergens naar toe lopen, alsof het echt hutjemutje is, maar als je dan op die plek komt, blijkt dat je toch nog altijd voldoende ruimte om je heen hebt. Voor iemand met een lichte vorm van claustrofobie wel zo prettig.

We hebben diverse acts gezien en in de loop van de middag heerlijk bij de Main Stage op het gras gezeten om wat bij te komen. Daar kwam zo’n promotiegriet van Vodafone langs, of we op de foto wilden. Ach ja waarom niet. Het zou aldaar op een groot scherm vertoond worden en later op de site van Vodafone te vinden zijn. Zie hier het resultaat:

Aan het eind van de avond genoten van het optreden van Carl Cox en van het vuurwerk vanwege het 10-jarig bestaan van Dance Valley.

Het was een fantastische dag, met schitterend weer en geweldige optredens. Ik heb echt mega genoten en weet zeker dat ik volgend jaar ook weer wil gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.