En het gaat al ietsje beter

Ja ja, vandaag ging het al wat beter met de katten buiten. Gizmo is zowaar helemaal tot aan het hekje gelopen (ongeveer 1,5 – 2 meter van mijn voordeur) en Doerak durfde nu eindelijk een stukje achter hem aan te lopen. Heb ze nu maar samen laten gaan, zodat Doerak zich nu een beetje kon optrekken aan Gizmo. Die heeft toch duidelijk nu meer lef ……… Het is zo grappig om te zien joh. Stapje voor stapje over de drempel heen en dan die grote boze buitenwereld instappen. Snuf snuf snuf, wat ruik ik toch allemaal. Wat een rare geurtjes, en wat hoor ik daar ineens. Ojee, nu ga ik snel naar binnen toe hoor, want dat is toch wel eng. Je ziet ze het gewoon denken….. Morgen weer een dagje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.