Heerlijk weer een avondje Iers dansen

Gisteravond weer een avondje heerlijk Iers gedanst. De band Simply Green trad op in strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk en had aan onze dansschool gevraagd of er ook dansers wilden optreden. Nou daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. Manon, Rianne, Jan en ik hebben act-de-presence gegeven.

Het was buiten op het terras. Er was volop publiek en de sfeer was dan ook heel gezellig. Ben wel bijna 2 keer onderuit gegaan op die rare planken, maar goed dat mag de pret niet drukken. Het was zalig om weer te dansen. En ondanks dat het alweer bijna 2 maanden geleden is dat ik heb gedanst, ging het toch weer goed. Moet wel eerlijk bekennen dat ik nu behoorlijke spierpijn heb in mijn kuiten. Heb de hele dag al met mijn beenwarmers aangelopen, zodat mijn kuiten warm blijven. Maar toch mocht dat niet baten. Het wordt nu steeds erger en de trap op en af lopen gaat steeds moeizamer. Ik had me wel opgewarmd, maar na zo’n lange tijd niet dansen, worden die spieren toch aardig onder druk gezet. Ach binnenkort beginnen de lessen weer, dus dan gaat het vanzelf weer beter.

Volgende week optreden tijdens de FantaMagic beurs in Leiden. Heb er nu al zin in……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.