Druk weekje geweest

Afgelopen week was erg druk. Moest ff hard studeren, want afgelopen zaterdag had ik 3 examens van mijn Divemaster training. Uiteraard had ik me weer veels te druk gemaakt van te voren, wat natuurlijk nergens voor nodig was. Ben voor de 3 examens succesvol geslaagd: 95% voor ieder examen (minimaal moet je 75% halen). Dus dat was perfect.

Zondag was het vroeg opstaan. Wouter en ik zouden Gerard gaan helpen op de Antwerpse duiksportbeurs. We moesten dus om 8 uur ’s ochtends vertrekken. De beurs was heel knus en gezellig. Vele malen kleiner dan Duikvaker en ook minder qua uitstraling. Maar de sfeer was wel veel gezelliger. Drukke dag gehad met veel mensen bij de stand. ’s Avonds uit eten geweest in een knus eetcafé dicht bij de beurslocatie. Daarna in de camper foto’s bekeken van Wouter op z’n laptop en daarna heerlijk in bed gedoken, want we waren toch wel moe.

De volgende dag is Wouter aan het eind van de ochtend terug gereden naar huis en ben ik Gerard blijven helpen op de beurs. Ook deze dag redelijk druk geweest. Aan het eind van de beursdag moesten we alles natuurlijk nog inpakken en in de bus sjouwen. Pfff dat was ff flink aanpoten en je bent al zo moe van de hele dag op je benen staan. Rond 8 uur hadden we dan alles in de bus staan. Even nog wat drinken en tegen half 9 gingen we dan op pad. Gerard in de camper en ik zou de bus besturen. Het was heel lang geleden dat ik een keer in een bus had gereden en dat was toen ook de eerste keer, dus ik moest wel even wennen. Tegen de tijd dat we eindelijk de stad uitwaren (ruim half uur later), had ik de bus al 3 keer uit laten vallen. Maar goed, nu zaten we eindelijk op de snelweg en kon er eigenlijk niets meer gebeuren.

Onderweg nog even wat gegeten bij een wegrestaurant en tegen 12 uur waren we dan eindelijk in Hoofddorp. De moeder van Gerard heeft me snel naar het treinstation op Schiphol gebracht, waar ik net de trein van 00.34 uur haalde. Vanaf Den Haag Centraal een taxi genomen en ik was dan ook pas rond half 2 thuis. Direct maar in mijn bed gedoken, want door het intensieve autorijden en de onwijs lange dag, was ik helemaal op.

Dinsdag was ik nog steeds niet helemaal bijgekomen en er kwam die dag dan ook echt helemaal niets uit mijn handen. ’s Avonds zou ik cursus Arabisch hebben, maar ik was helaas op de bank in slaap gevallen en werd pas tegen 8 uur wakker. Te laat om nog naar de les te gaan. Wel jammer, maar het was niet anders.

Gister bij dansles ook ff geoefend voor ons optreden van a.s. zaterdag. Wederom een zooitje met repeteren, maar dat is bij ons normaal. Wie het dus leuk vindt om mij een keer te zien dansen is a.s. zaterdag middag van harte welkom in winkelcentrum MegaStores te Den Haag. Ergens rond half 2 en rond 3 uur/half 4 treedt onze dansschool op. Komt dat zien, komt dat zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.