Happy St. Patrick’s Day

Jawel, het is vandaag weer 17 maart en dus St. Patrick’s Day (nationale feestdag van Ierland). Vanavond hebben we met onze dansschool een optreden bij EPO (European Patent Office) en daarna zullen we met een stel vast wel de Ierse kroegen afgaan of naar een optreden van een Ierse band om de sfeer wat extra te verhogen met ons gedans.

Wordt dus vervolgd……..

 

Vervolg:

Het optreden was een succes. Daar ter plekke moesten we nog wel ff een showtje in elkaar draaien en helaas (?) was de docent zelf niet aanwezig. Maar voor ons doorgewinterde dansers is dat natuurlijk geen enkel probleem. Het publiek was enorm enthousiast en we hebben allemaal erg veel plezier gehad. Iedereen heeft zijn best gedaan om er een prachtig optreden van te maken. Er is een video gemaakt, dus die hoop ik binnenkort te ontvangen en er stukjes van hier op mijn site te kunnen zetten. Helaas was er verder geen animo om nog de stad in te gaan naar gezellige Ierse kroegen. Moet het nu dus maar doen met Ierse muziek uit mijn eigen stereo-installatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.