Pffff dat is een lange tijd geleden

Het is gewoon echt schandalig hoe lang het al geleden is dat ik in deze weblog heb geschreven Embarrassed. En ik kan nou niet zeggen dat er niets is gebeurd in die afgelopen maanden.

Zoals je wellicht hebt gezien, is de lay-out van mijn website drastisch veranderd. Een nieuw jaar, een nieuwe lay-out. En ik ben ook maar meteen begonnen om weer wat dingen aan te vullen. Zo is er nu een pagina met allerlei verschillende foto-albums en heb ik het Iers dansen maar een eigen plekje gegeven.

De oplettenden onder ons zullen gezien hebben dat het motor-gedeelte is komen te vervallen. Ja, ik heb mijn motor verkocht. Reed er zo goed als niet meer op, maar lag veel liever in het weekend in het water om lekker te duiken, dan een stuk te gaan motorrijden. Verder was ik in juli 2004 weer eens onderuit gegaan en de motor had toch wel wat schade opgelopen. Ook had ie een grote beurt nodig. De kosten die ik daarvoor zou moeten maken, wilde ik toch liever in extra duikspullen steken, en dat heeft me doen besluiten om te motor maar te verkopen. Hij is echter niet ver van huis gegaan, want mijn overbuurvrouw heeft ‘m gekocht.

Verder ben ik in november weer heerlijk op duikvakantie naar Egypte geweest. Meer daarover onder het kopje Duiken en Foto’s. Heb ik in december mee gedaan aan een Feis (wedstrijd Iers dansen) in Frankfurt (zie Iers dansen) en heb ik diverse duikuitstapjes gemaakt (zie onder Foto’s).

Ik zal me weer gaan voornemen om vaker deze weblog in te vullen. Ja ja, ik weet het, dit voornemen heb ik al vaker genomen, maar soms gebeuren er dingen in je leven, waardoor het invullen van je weblog een hele lage prio krijgt. Dus nee, dit is geen belofte, want tenslotte maakt belofte schuld.

Voor nu wens ik jullie weer veel plezier op mijn vernieuwde website en aangezien ik nu even lekker op dreef ben, zou ik de site maar in de gaten houden, want er komt nog meer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.