2 weekjes verder

Het optreden in de MegaStores was wel leuk. De vloer was alleen veels te glad en ook niet helemaal egaal, waardoor we soms erg moesten oppassen met dansen. Anika zwikte bijna door haar enkel, maar gelukkig is alles goed gegaan.

Op zondag ben ik gaan duiken met een aantal mensen van WebDive. Meer daarover is te lezen onder mijn duiklog onder het kopje "Duiken".

Dinsdagavond had ik theorie examen voor Rescue. Had me goed voorbereid en dat was te merken ook. Heb slechts 1 fout gemaakt in 50 vragen, dus een score van 98% !!!! Ben er best wel trots op hoor. Op zaterdag zou de buitenwaterdag plaatsvinden, maar die ging helaas niet door, omdat de instructeur ziek was. Erg vervelend, hij kan er natuurlijk niets aan doen, maar het blijft vervelend. Heb ook geen idee wanneer het nu gaat plaatsvinden.

De rest van de week druk bezig geweest met het inhalen van de DM theorie. Door de voorbereidingen van Rescue liep ik bij DM een beetje achter, maar dat is nu ook weer helemaal ingehaald.

Afgelopen zaterdag gezellig feestje gehad bij Petra. En gisteren ben ik gaan duiken in Zeeland. Ook hiervan uitgebreid verslag in de duiklog onder het kopje "Duiken".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.