Nieuw onderdeel op mijn website

Heb gisteren een nieuw onderdeel aan mijn website toegevoegd (wellicht al wel gezien): het Gastenboek. Van verschillende mensen had ik gehoord dat ze dat toch wel miste op mijn website. Nou vooruit dan maar, dan gaan we dat toch bouwen. Wilde niet een standaard gastenboek, omdat daarmee toch de lay-out niet helemaal zou zijn zoals ik dat wilde en ik wilde ook niet allerlei advertenties erbij hebben. En natuurlijk geen zin om voor een gastenboek te moeten betalen om geen advertenties te krijgen. Dus dan maar zelf aan de slag. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Ben er best trots op. Nu eens kijken of er ook wat in geschreven gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.