’t Gaat weer ietsje beter met me

Zo het gaat inmiddels al weer ietsje beter met mijn enkel. Vorige week vrijdag ben ik naar de fysio geweest. Vriend van mijn overbuurman. Ik zat bij de overburen en Frank kreeg weer zijn wekelijkse fysio aan huis. Dus meteen ff aan Marc de fysio gevraagd of hij nog wat oefeningen wist die ik kon doen om mijn enkel te versterken. Dus hij kijkt even later naar mijn enkel en vraagt waarom mijn enkel niet is ingetaped. Ikke, geen idee, dat hebben ze niet in het ziekenhuis gezegd. Oh maar dat is veel beter. Kom maar ff langs bij mijn praktijk. Zo gezegd, zo gedaan en was ik dus vrijdag keurig ingetaped. Pffff, dat scheelt echt een hoop met  lopen. Omdat ik nu geen kant op kan met mijn enkel en de banden volledig gesteund worden door de tape. Ik kan dus nu ook volledig steunen op mijn voet. Dat loopt toch echt wel makkelijker en ik hoef niet bang te zijn dat ik mijn voet niet helemaal goed zet en dan alsnog weer veel pijn voel als ik iets draai met mijn enkel. Dinsdag ben ik ff opnieuw langs geweest, want de tape zat wat los en ik kon weer mijn enkel wat draaien, wat resulteerde in weer pijn. Tape zat inderdaad te los, doordat de zwelling verder was afgenomen. Mijn enkel lijkt nu weer bijna normaal. Deze tape t/m zondag laten zitten. Heb ik ook wat extra steun tijdens het duiken.

Dit weekend staat er namelijk navigatie specialty op het programma. Vorige week dinsdag de theorie gehad. Keurig uitgelegd door Chris. Die neemt er echt moeite voor om het allemaal goed uit te leggen en wat extra’s toe te voegen. Mijn complimenten Chris!

Als dan het weekend alles goed gaat, ga ik maandag met Charles duiken. En hopelijk volgende week eindelijk mijn Rescue buitendag. Hoop dat dat eindelijk gaat gebeuren, want het heeft me nu veels te lang geduurd. Ik mag dan van te voren weer ff bij Marc langs om mijn enkel opnieuw in te tapen, zodat ie extra gesteund is tijdens al die rare oefeningen en zeker als ik iemand moet gaan slepen en sjouwen. Lijkt me wel zo verstandig.

Dinsdagavond een heerlijke strandwandeling gemaakt met een vriend van me over het Noordwijkerhoutse strand. Heerlijk die wind in je gezicht. Het was daar compleet donker omdat er geen boulevard is. Echt zalig, verder niemand op het strand. De donkere hemel met de sterren. Ook nog ff door de duinen gewandeld en genoten van de stilte en de paar vogeltjes die nog niet konden slapen.
Moet ik echt vaker gaan doen, want het is zo ontzettend rustgevend, bijna net zo als duiken. Was daarna echt volledig ontspannen en rustig. Heerlijk…..

Gisteren naar dansles geweest. Van de fysio mocht ik met de tape gaan dansen, maar het was toch niet zo slim. ’t Was toch net te zwaar. Iers dansen is natuurlijk veel springen en dat ging toch echt niet lekker. Voelde toch wel met het neerkomen wat pijn in mijn enkel en heb het dus maar ff heel rustig aan gedaan. In ieder geval een beetje bij blijven met de pasjes. Helaas kan ik dus niet mee doen met het Keltisch Festival, want dat is al over 2,5 week en zo snel is mijn enkel nog niet helemaal hersteld. Jammer maar het is niet anders.

Vanmiddag lekker in het zonnetje op mijn balkonnetje gezeten. Hoop dat het mooie weer zo blijft. En dat het dit weekend in ieder geval droog blijft. Is wel zo lekker met duiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.