Wat een heerlijk weer!

Zo wat heb ik vandaag heerlijk genoten van het prachtige weer. Heerlijk op mijn dakterras gelegen, muziekje erbij, lekker boekje lezen. Kortom, genieten in optima forma. Rond 1 uur ging de zon zich heel even achter wat wolkjes verschuilen, maar die waaiden gelukkig snel weer over.

Helaas zijn mijn billen een beetje verbrand. Had ze wel goed ingesmeerd, maar ja, die zien niet zoveel zon he. Verder wel weer een lekker kleurtje opgedaan vandaag. Heb echt zin in de zomer, van mij mogen er altijd dit soort mooie dagen zijn.

Door mijn enkel kon ik gisteren helaas niet rond gaan struinen in de stad op Koninginnedag. Wel jammer, want ik vind het toch altijd wel gezellig om dan even in de stad rond te wandelen. Maar ja, ik ben al blij dat het al weer een stukje beter gaat met mijn enkel. Kan in ieder geval weer redelijk goed lopen (niet te lange stukken) en weer auto rijden. Moet dan wel heel goed opletten dat ik mijn voet recht op de koppeling zet en ‘m er ook weer recht omhoog vanaf haal. Want draaien met mijn enkel kan ik echt nog niet. Het is ook nog steeds wel een beetje dik. Ben afgelopen donderdag nog even naar de huisarts geweest. Die vindt het er allemaal goed uitzien. Maar het heeft gewoon tijd nodig om te herstellen. Ga van de week eens even naar het zwembad. Kijken of ik een beetje kan zwemmen. Ik kan natuurlijk ook niet meer dansen en ik wil toch een beetje mijn conditie op peil houden. Weet niet of het zwemmen zal lukken, maar we zien wel. Als het goed gaat, kan ik meteen ff kijken hoe zwaar de uithoudingsvermogen testen zijn voor Divemaster.

Heb ook nog een extra fotoalbum erbij geplaatst. Was de hele DuikMarathon vergeten erbij te zetten. En er staan ook nog wat probeerselfilmpjes op de fotopagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.