Ok, ik heb een schop onder mijn reet nodig

Amai amai, wat een schande he. Heb ik toch al ruim 2,5 maand niets meer in mijn weblog geschreven en ook geen updates meer doorgevoerd op mijn site.

Maar goed, hier dan weer eens een berichtje van moi. Er is natuurlijk een hoop gebeurd in de afgelopen maanden. Heb weer verschillende fantastische duikdagen meegemaakt. Zowel in groepsverband als gewoon enkel en alleen met een buddy. Heb ook mijn navigatie specialty gehaald. En daar ben ik echt mega blij mee. Het heeft me een hoop zelfvertrouwen gegeven in mijn navigatie onder water en daardoor zijn mijn duiken weer een stuk rustiger geworden. Ben nu niet meer bang dat ik de weg niet terug kan vinden, zelfs op voor mij nog onbekende stekken.

Mijn laatste theorie-examens voor Divemaster ook gehaald, dus het theoretische gedeelte zit er nu op. Nu bezig met het praktische gedeelte. Heb al wat oefeningetjes mogen doen met leerlingen in het water. Erg leuk. Morgen mijn eerste presentatie houden. Wel een beetje eng hoor, maar gelukkig is al het materiaal al voorhanden. Nu nog de uitvoering.
Inmiddels ook druk bezig met het maken van een onderwater kaart van de duikstek bij de Reeuwijkse Plassen. Peter helpt me daarbij en we zijn bijna klaar. Nog 1 meetduikje maken en dan alles uitwerken en de kaart tekenen. Leuk project om te doen.

De dansschool heeft weer een aantal fantastische optredens gegeven op het Keltisch Festival. Helaas kon ik zelf niet meedoen vanwege mijn enkel en dat was minder leuk. Echt heel erg om dan langs de zijlijn toe te moeten kijken.

Heb de dvd-shoot mee mogen maken van de nieuwe show van Michael Flatley – "Celtic Tiger" in Birmingham. Stefan had voor kaartjes gezorgd. Nogmaals hartelijk dank daarvoor Stefan. Je bent geweldig! Dus op vrijdag 17 juni vroeg opstaan, meerijden naar Schiphol, om aldaar het vliegtuig naar Birmingham te nemen. Klein beetje vertraging, maar dat mag de pret niet drukken. In Birmingham met de bus naar het hotel, spullen daar achtergelaten en op mijn gemak door de stad gewandeld. Aan het eind van de middag opgehaald door Jan, Manon en Annemieke. Samen naar het NIA alwaar de show gegeven zou worden. De show is totaal niet te vergelijken met eerdere shows van Michael Flatley als Riverdance, Lord of the Dance en Feet of Flames. Maar we hebben wel enorm genoten en wat zijn we trots op Stefan en Keagan natuurlijk. Erg gaaf om hen te zien dansen in zo’n grote, fantastische show.

De volgende dag met de trein naar Reading alwaar Matthew mij zou oppikken. Na 7 jaar eindelijk Angela weer eens gezien en kon ik ook kennis maken met de kids, Callum (inmiddels 5) en Elliot (1 jaar). Heerlijk het weekend bij hen doorgebracht met ontzettend mooi weer (en dat voor Engeland). ’s Maandags weer met het vliegtuig vanaf Londen terug naar NL.

Afgelopen weekend naar Gent geweest met Christian naar de Gentse Feesten. ’s Middags heerlijk rond gewandeld door de stad (ik was nog nooit eerder in Gent geweest) en ’s avonds 2 optredens bij gewoond. Zeker het 2e optreden was echt geweldig. De band heet La Cuenta en speelt allerlei covers. De muziek en de ambiance was echt enorm goed. Heerlijk gedanst en meegezongen. We waren pas rond 4 uur of zo terug thuis. Zondag in eerste instantie maar lekker gerelaxed. Het regende behoorlijk en we hadden niet echt zin om dan buiten te lopen. Dus lekker met een muziekje op de bank een boekje lezen. Heerlijk ontspannen. Begin van de avond zijn we weer richting Gent gereden. Heerlijk gegeten bij een Libanees. Mjammie, echt lekker eten. Keuze maken was ff moeilijk, omdat we beiden niet eerder Libanees hadden gegeten. Dus van alles maar wat gekozen, zodat we flink konden proeven. Na het eten nog even bij Stijn gedag gezegd, die aan het helpen was in een oliebollenkraam. Toen op het gemakkie weer terug richting Den Haag gereden. Helaas viel ik onderweg in slaap. Niet echt gezellig voor Christian. Het was ook niet mijn bedoeling om zo lang te slapen, maar ik viel in slaap toen we nog in België reden en werd pas wakker bij Rotterdam. Ouch……….

Nu is het tijd geworden om een verder update aan mijn site te gaan doen. Zal een aantal foto-albums bij gaan plaatsen. En ja, ik ga weer proberen om wat vaker te schrijven. Maar ach, jullie kennen me inmiddels…….., het lukt me niet altijd. Maar ik ga mijn best doen. Beloofd!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.