And the story continues…..

Afgelopen maandag voelde ik me goed genoeg om weer te gaan werken. Dus vol goede moed weer aan de slag. Aan het eind van de middag natuurlijk behoorlijk moe, maar ik had niet anders verwacht.
Gisteren ging het al rond 1 uur niet meer zo lekker, maar toch blijven werken.
’s Avonds mijn eerste Arabische les gehad. Was wel moeilijk om me te blijven concentreren.
 
Vandaag stortte ik rond lunchtijd behoorlijk in. Gelukkig heb ik op woensdagmiddag altijd vrij. Dus lekker op de bank gekropen met dekbed over me heen. Ben met een beker thee in mijn handen in slaap gevallen. Dat was toch niet zo’n heel goed plan, want heb in mijn slaap de beker uit mijn hand laten vallen. Een flinke plas thee op mijn bank, die van stof is……..
 
Morgenochtend toch maar even langs de huisarts. Begin het nu wel een beetje beu te worden en er begint een klein stemmetje in mijn achterhoofd te zeuren of ik misschien niet iets in Sudan heb opgelopen tijdens mijn afgelopen duikvakantie…….
 
Vooralsnog dus al 10 dagen niet kunnen duiken en dat zit er voorlopig denk ik ook nog even niet in. Flink balen dus. Grrrrr, ik mis het water, de stilte om me heen, het bubbeltjes blazen, de prachtige onderwaterwereld (ja zelfs in Nederland).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.