Bloedonderzoek

Vanochtend dus naar de huisarts geweest en deze heeft me doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een bloedonderzoek. Er wordt getest op ziekte van Pfeiffer en op Toxoplasmose (kattenkrabziekte) die ik mogelijk opgelopen heb in Sudan. Die tweede is een soort zusje van Pfeiffer en heeft ongeveer dezelfde verschijnselen.
 
Nu moet ik dus een week wachten op de uitslag van het bloedonderzoek. En verder maar gewoon veel rusten en me dus niet teveel inspannen. Zit dan nu ook weer thuis.
 
Bleh, ik vind het allemaal maar niets en ben er niet blij mee, maar ik zal me bij de situatie moeten neerleggen en ff een paar dagen weer rustig aan doen. Hopelijk voel ik me na het weekend weer iets beter.
Wordt vervolgd…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.