Uitslag bloedonderzoek

Hehe, eindelijk heb ik dan de uitslag van mijn bloedonderzoek.
Ik heb geen ziekte van Pfeiffer en ook geen Toxoplasmose. Gelukkig natuurlijk van de ene kant, van de andere kant ook wel vervelend, want je weet dan niet precies wat je wel hebt.
De huisarts houdt het op een hele flinke griep/virus die mij te pakken heeft genomen en waar ik nu nog de gevolgen van draag.
Ben nog steeds erg energieloos en heel snel moe. En met denken gaat het ook allemaal wat trager, maar ik hoef me absoluut geen zorgen te maken. Deze week nog rustig aan doen en vanaf volgende week rustig aan weer beginnen met een paar uurtjes per dag werken. Iedere dag goed bekijken hoe het gaat en wat mijn lichaam zegt, zodat ik geen roofbouw ga plegen op mijn lichaam.
 
Duiken kan ik dus nog steeds niet, en dat vind ik op zich wel heel erg jammer. Maar ja, het is nu even niet anders. Helaas pindakaas. Hopelijk ben ik eind volgende week voldoende hersteld dat ik rustige duikjes kan gaan maken. Wil me toch een beetje voorbereiden op mijn 1e Noordzeeduik die op 24 september zal gaan plaatsvinden (als het weer meewerkt natuurlijk – maar daar ga ik maar vanuit).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.