Wat een ellende

Pffff, ik voel me al de hele week ellendig. Het begon op dinsdag. Zere keel, bijna niet kunnen slikken, dikke klieren. Een goede keelontsteking zat er aan te komen. Aan het eind van de middag was het compleet. Mijn hele lijf deed zeer. ’s Avonds vroeg in mijn bedje gedoken. De hele nacht liggen zweten als een otter. Gatver, wat is dat vies wakker worden zeg.
 
Woensdag voelde ik me zo mogelijk nog beroerder, dus heb me maar ziek gemeld op mijn werk. Ik ben nou niet echt een ziekmelder en blijf meestal (te) lang doorwerken, maar nu kon ik toch echt niet meer.
De hele dag viel ik om de haverklap in bed of op de bank in slaap. Het leek alsof ik 2 weken lang had lopen sjouwen, zoveel spierpijn had mijn lijf. Slikken ging zo mogelijk nog moeilijker dan de dag ervoor.
 
Kortom, ik heb een goede griep te pakken. En het enige dat daar tegen helpt is gewoon uitzieken.
Bah en wat heb ik daar toch een hekel aan. Ik voel me al lamlendig door het ziek zijn, kan nauwelijks iets doen. Na een douche moet ik alweer uitrusten op de bank…..
 
Dus de hele dag maar thee, water en vruchtensap drinken. Af en toe wat eten, maar ik heb helaas weinig eetlust. Beetje tv kijken (wat een ellende is er toch op de tv) en boekje lezen. En tussendoor af en toe maar een spelletje spelen op de compu.
Grrrrr, we leven inmiddels op vrijdag. Heb dus de 3e dag ziek thuis zitten er op zitten en ik baal er vreselijk van. Het snot loopt nog steeds volop mijn neus uit. Mijn oren zitten dicht, mijn lijf doet nog steeds zeer en ik voel me nog steeds lamlendig. Ben dus nog niet uitgeziekt……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.