Zoetersbout

Ik mag natuurlijk niet vergeten om mijn duikje van afgelopen zondag bij Zoetersbout te loggen.
Ik had wat later afgesproken met mijn buddy’s. Dus pas om half 1 stapte ik in de auto om rustig aan richting Zeeland te tuffen. Even nog mijn fles bijvullen en zowaar kom ik bij de duikwinkel mijn buddy’s al tegen. Het was wederom prachtig weer en dat maakt zo’n duikdag natuurlijk extra gezellig.
 
Het zicht was ook hier weer perfect. Wel wat zweefvuil, maar toch zeker rond de 8 meter zicht.
Gewoon een lekker ontspannen duikje. Rob ging foto’s maken, dus ik had meer dan genoeg tijd om rustig om me heen te kijken en het kleine grut eens aan een grondig onderzoek te onderwerpen.
Er zaten heel veel kleine Noordzeekrabbetjes. Wat een scheetjes zijn het dan zeg, als ze zo klein zijn. Ook hier weer veel hooiwagenkrabben. Wat is er toch met die beesten, lijkt wel of er een hele invasie is.
Verder het gebruikelijke spul gezien. Goed weg gekropen zat nog een jonge donderpad en er kwam nog een flinke zeebaars om ons heen cirkelen.
 
Wederom dus weer een prachtig duikje. Naderhand heerlijk zitten bbq-en bij Divequeen en Pennywise. Wat een gezelligheid toch weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.