Bedankt

Even een gewoon berichtje tussendoor. Wilde ‘m liever zo plaatsen dan als reactie van mij op een ander bericht. Ik vind het namelijk zo ontzettend tof om jullie reacties te lezen op mijn prestatie van afgelopen zaterdag. Was ik al trots op mezelf dat ik toch maar ff die 10 km heb uitgelopen (en dat na net 4 maanden trainen), door jullie fantastische reacties word ik zo mogelijk NOG trotser op mezelf. 

De meesten van jullie zijn ook nog eens behoorlijk doorgewinterde hardlopers en dan doet het echt deugd bij een beginner om dit soort dingen te horen. Want op zich zegt mijn tijd natuurlijk nog niet echt veel. Maar afgezet tegen een start slechts 4 maanden geleden met een slechte basisconditie, is het natuurlijk weer wel erg netjes.

Ach, ik ben trots op mezelf en ook op jullie!!!!! Fantastisch stel mensen!!!!! 

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.