Blaffende zeehond

Het is ff flink balen, maar ik ben dus goed ziek. Heb een virus, waardoor ik enorm loop te blaffen als een zeehond (hoesten dus) en echt van die hoestaanvallen heb.

Gisteren ben ik met de lunch maar naar huis gegaan, want ik hield het echt niet meer vol. Bij iedere hoestaanval brak het zweet me uit en mijn hele lijf deed inmiddels zeer van het hoesten.

Vanochtend dus toch maar even langs de huisarts geweest. Want ik wil ook niet dat het uitdraait op een longontsteking of zo.

Een van de eerste vragen van haar (was een nieuwe arts die mijn eigen huisarts gaat bijstaan) was natuurlijk of ik rookte. Nee, ik ben 3,5 maand geleden gestopt. Maar ik voel me sindsdien wel vaak beroerd. Oh maar dat is normaal, uw weerstand gaat even achteruit, maar dat komt allemaal weer goed.

Ok, nou het zal wel. Wilt u me dan nu wel van die afgrijselijke hoest afhelpen?

Heb Codeïne-tabletten meegekregen. Die zorgen ervoor dat ik zo goed als geen hoestprikkels meer heb. Dat geeft een hoop rust voor mijn lijf en voor mezelf. Een hele hoop rust, want ik word dus echt mega slaperig van Codeïne en val dus na een 3 kwartier na innemen, als een blok in slaap op de bank.

Kan dus op dit moment ook zeker niet hardlopen en dat vind ik wel extra jammer. Het gaat nu net zo lekker en ik voel me er zo goed bij. Maar ik moet nu even aan mijn gezondheid denken. Ondanks dat lopen natuurlijk goed is, moet ik eerst zorgen dat ik van dit virus afkom en pas dan mag ik weer gaan hardlopen. 

Ga nu weer lekker op de bank liggen. Wat Animal Planet kijken, Antafluutjes sabbelen en een oogje dichtdoen met de katten op schoot…….. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.