De eerste stapjes in het nieuwe jaar

Zo de eerste hardlooppassen in het nieuwe jaar zijn weer gezet. Ik had eigenlijk op Nieuwjaarsdag voor mezelf een duurloopje moeten doen, maar ik had ’s nacht natuurlijk niet zoveel geslapen en ’s middags ging ik ook nog duiken, dus ik vond het eigenlijk wel welletjes en ben om half 10 heerlijk in mijn bed gekropen.

Maar goed, gisteren stond er weer training op het programma, dus dan ga je vanzelf wel.

Het was dit keer weer een interval training. 4 sessies van 4 minuten tempo I en dan 4 minuten tempo II lopen. Ging heerlijk dit keer. Had wel ff moeite toen we de wind vol op kop hadden, maar vond het ook wel weer erg lekker. Kan je wel lekker tegen de wind in gaan hangen.

Met wind mee vind ik wat minder, want dan ga ik voor mijn gevoel echt ff veels te hard en ben ik bang dat ik over mijn eigen voeten ga struikelen.

Maar goed, het gaat toch wel tijd worden dat ik wat langere duurloopjes ga oefenen, want ik heb nu nog niet echt het idee dat ik meer dan een uur kan volhouden. En ik wil in maart bij de CPC toch wel de 10 km gaan lopen. Ach we hebben nog meer dan 2 maanden om te trainen en ik was ook in 2,5 maand klaar voor de 5 km vanaf een superslechte basis. Gaat denk ik wel goedkomen.

Wat staat er voor dit jaar op de hardloopagenda:

13 januari    -    115e Zegerplasloop (5 km)
17 februari   -    116e Zegerplasloop (5 km)
17 maart      -     CPC loop (10 km)
20 mei          -    Marikenloop (10 km)

En de rest zie ik nog wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.