Even wat anders

Aangezien er op dit moment weinig te vertellen is over het duiken dan wel het hardlopen, nu maar even een logje over iets totaal anders.

Bijv. over het feit dat ik 2 onwijs lieve katten heb, die het liefst samen in de vensterbank liggen te slapen. Zoals hier bijv.:

DSC00185_klein

Links ligt Doerak, 4,5 jaar oud en sinds kitten af aan bij mij. Rechts is Gizmo, 2 maanden ouder dan Doerak en bij mij sinds hij 8 maanden is.

Het zijn echt 2 lieve schatten die het samen gelukkig ook heel erg goed kunnen vinden. Achter elkaar rennen, samen ravotten, samen slapen, samen zeuren om eten. 

Ben ook flink aan het struinen op het moment in iTunes bij de diverse Podcasts. Goh wat is dat leuk joh. Ik gebruikte iTunes op zich wel, maar wist niet dat je ook allerlei Podcasts kon downloaden. Wist niet eens wat dat waren…….

Heb ook al uitgevonden dat veel Podcasts gewoon gratis zijn. Zoals bijv. Podrunner. Geweldig. Zit ik daar moeilijk te doen om goede muziek te vinden waar ik op kan hardlopen. Is er gewoon een Podcast speciaal voor hardlopen, spinning en andere activiteiten waarbij je uptempo muziek wilt hebben. Heb meteen maar alle 47 episodes die er nu al zijn maar gedownload. Heb ik voorlopig wel ff genoeg, want ieder stuk duurt ongeveer een uur. Mocht je zelf geen iTunes hebben, dan kan je de bestanden ook gewoon beluisteren en downloaden via de website van de maker: http://www.djsteveboy.com/mixes.html

Het zijn gewone mp3-bestanden, dus niet alleen bruikbaar op een iPod, maar ook op gewone mp3-spelers. 

Zo dat was het weer even voor vandaag. Hoop in het weekend een klein stukje te kunnen gaan hardlopen. Eens kijken hoe het gaat met mijn longen en mijn hoest. Lukt het niet om te gaan hardlopen, ga ik gewoon lekker een flink stuk wandelen. Beetje beweging kan geen kwaad. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.