Persoonlijke informatie

Het kon natuurlijk niet uitblijven, ik ben getagged door Ron. Dus nu is het aan mij om wat persoonlijke informatie over mezelf prijs te geven. Nou hier komen ze dan.

 1. Ik ben geboren op 12 februari 1972 in het ziekenhuis in Breda. Flink te vroeg en ik moest dan ook de couveuse in. Normaal gesproken zeggen ze altijd dat couveuse-kindjes klein blijven, nou daar was bij mij al snel niets meer van te zien en nu nog steeds niet.
  Een vrolijke baby die voor zover ik weet niet al te moeilijk is geweest.

  Baby 

 2. In de leeftijd van 11/12 jaar deed ik heel veel mee aan playbackwedstrijden. Toendertijd heel populair. Ik deed mee als Kate Bush, met het nummer Wuthering Heights. Een niet al te standaard nummer, waarin ik eigenlijk heel de videoclip van Kate nadanste.Gelukkig viel het wel bij menig jurylid in de smaak en scoorde ik regelmatig hoge ogen.

  KateBush_Playback_klein

 3. Ik heb een tijdlang aan Ierse Dans gedaan. Hetgeen sommige van jullie mogelijk ook wel kennen door shows als Riverdance, Lord of the Dance of de recente show Celtic Tiger. Gelukkig gaan wedstrijden op leeftijd en op niveau. Ik hoefde dus niet tegen 15-jarige superlenige dansers te dansen. Gewoon ieder op zijn eigen niveau.
  Hier een troste Esther die de 3e prijs wint bij de Beginners Reel (leeftijd 30 – 40) in een groep van 25 deelnemers (ik ben overigens het meisje met het witte shirt aan).

  MunichFeis2004_prijsuitreiking

  Voor een korte impressie van een zogenaamde 4-hand reel (een dans die je met z’n vieren danst), kun je hier klikken. Hier geef ik een demonstratie bij een spelletjeskamp voor kinderen samen met 2 kiddies en Stefan van onze dansschool. De kinderen van het spelletjeskamp konden dan later een mini-workshop bij mij volgen.

 4. Sinds een half jaar volg ik Arabische taallessen. De cultuur, taal en achtergrond interesseert me enorm en ik vind het zo jammer dat ik niet met de lokale bevolking kan praten als ik daar op vakantie ben. De enige waar ik mee kan kletsen zijn de erg verwesterse mensen als een duikgids, een manager van het kamp of hotel. Maar de jongens die uiteindelijk alles voor me regelen (het sjouwen en vullen van mijn duikflessen, het besturen van de zodiac) die spreken slechts 2 woorden Engels en daar kom je niet ver mee.Het is geen gemakkelijke taal. Je begint helemaal van voren af aan met het leren van het alfabet. De uitspraak is niet te vergelijken met de onze en schrijven is een vak apart. Maar het is super en ik heb een fantastische groep en een geweldige docent.
 5. Sinds eind september 1998 heb ik een tattoo op mijn linkerschouderblad. Zeker destijds was de reactie van mensen vaak bij het horen van het feit dat ik een tattoo heb: "dat past toch helemaal niet bij jou". Maar bij het zien van de tattoo sloeg de reactie al snel om en vonden ze het opeens wel heel mooi. Het zijn 2 zwemmende dolfijntjes. Voor mij zijn dolfijnen echt sublieme dieren. Prachtig mooi, heel gracieus en ontzettend slim. Heb tijdens mijn 13e duik  een uur lang met 2 wilde dolfijnen mogen duiken. Een unieke, onvergetelijke ervaring.
  Overigens wel moeilijk om van je eigen schouder via een spiegel met een mobieltje een foto te maken van de tattoo. Maar het is redelijk gelukt.

  040829_120448

Zo nu zijn jullie weer wat wijzer geworden over wie nou eigenlijk Esther wel niet is. Mochten er door bovenstaande onthullingen een hoop vragen zijn gerezen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen hoor, want ik wil het niet op mijn geweten hebben dat er mensen zijn die slapeloze nachten hebben van mijn ontboezemingen.

Nu wordt het tijd voor mij om het stokje over te dragen. Ik moest even heel lang nadenken, want de meeste hardloopbloggers die ik ken hebben het stokje inmiddels al een keer gehad. Maar het is me dan toch gelukt en bij dezen draag ik het stokje graag over aan Martin en aan Hans. Volgens mij zijn zij nog niet getagged. Indien wel, dan hoor ik het wel en zal ik op zoek gaan naar andere slachtoffers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.