Ben ik wel wijs……

Na zo’n avond als vandaag, vraag ik me toch af of ik echt wel helemaal goed bij mijn hoofd ben. Wie gaat er nou bewust, terwijl de buienradar duidelijk aangeeft dat het vanaf ongeveer 20.15 uur gaat regenen in mijn regio, toch naar de training en derhalve dus 1,5 uur in de regen lopen????

Buienradar_20070228

Dan ben je toch niet helemaal wijs of wel dan?

Maar goed, ik heb dus training gehad vanavond. Op het programma stond eigenlijk een tempoduurloop. Maar die is uiteindelijk uitgemond in een normale duurloop, zij het dat ie bij mij in een langzaam tempo ging. De duurloop van afgelopen maandag zat toch nog veels te veel in mijn benen en daardoor leken het wel loodblokken die ik mee moest zeulen. Mijn kuiten waren ook redelijk snel verzuurd. Dus het lopen ging niet echt soepeltjes. Maar van de andere kant ook wel weer goed, want daardoor heb ik een duurloop gedaan waarbij mijn gem. hartslag eens voor mijn doen laag bleef (144 gem.). En dat is ook wel eens een keer lekker. Heb bijna de hele training in zone 3 en 4 van mijn Polar gelopen.

Ik merkte het ook wel hoor. Was nu absoluut niet buiten adem en kon het prima aan, behalve dat mijn benen niet wilden doen wat ik eigenlijk had gewild.

Eerst liepen we door de woonwijken om de wind te mijden. Op zich wel fijn natuurlijk. Beter dan langs het water tegen de wind te moeten lopen. Terug zouden we dan langs het water doen met de wind mee. Dat lijkt heel fijn en dat vond ik ook wel qua lopen. Het leek nu toch af en toe of ik vleugeltjes had en ik liet me dan ook heerlijk door de wind meenemen. Nadeel was wel dat mijn jasje inmiddels aardig nat was geworden en dan de wind vol op je rug, brrrrrrrr, dat voelt best koud aan. 

Nu ga ik maar lekker mijn bedje in kruipen en eens ff een nachtje slapen en nadenken of ik a.s. zaterdag zin heb in een training in de duinen of dat ik lekker zelf een training ga doen. We zullen zien. 

6 reacties

 • ook bij ons heeft het hardloopvirus toegeslagen. We gaan ook voor de 5 km tijdens de Fortis Loop tweede paasdag in Utrecht

  Trudy

 • Prachtig gepresteerd bij dit gure week hoor. Ik hoop voor mezelf dat ik vandaag kan herbeginnen na die vervelende griepvan de laatste dagen.
  Ik vind dat je een mooie site hebt en zal hier zeker nog eens langs komen, succes nog.
  Altijd welkom op mijn blog.

 • dan zijn we maar gek Emmie…. niet lopers begrijpen ons toch niet… en ik schreef het al als reactie op mijn weblog… behalve dat we beide 1/4 indo zijn (leuk!!!!!) hebben we meer overeenkomsten.. zoals deze.. samen compleet gestoord.. maar dan wel prettig

 • Ron

  Dan zal ik wel een maloot zijn maar ik ga! En gewoon gaan morgen, heerlijk!

 • ja, lopers ijn een beetje gek

 • Proficiat dat je bij dit gure weer de loopsloefkes aantrekt. je bent gemotiveerd en doelbewust met je sport bezig, eigenlijk ben je een voorbeeld voor vele andere. Waw zeg ijzeren zelfdiscipline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.