Flink balen

Vandaag zal er toch niet gelopen worden. Grrrrrr, ik baal enorm.

Maar gisteravond laat had ik een overstroming in mijn keuken. De wasmachine op zolder was aan het afpompen en kennelijk zit er dus ergens een verstopping in mijn keuken, waardoor het afvoerwater zo de gootsteen uit kwam zetten.

Het heeft zo gestroomd dat mijn onderbuurman er nog last van heeft gehad. Helemaal balen………

Had al een was gedraaid en die ging helemaal goed. Maar bij de 2e was kwam het water dus de gootsteen uit zetten.

Al die troep moest ik dus nog gaan opruimen. Had geen zin om gisteravond nog de loodgieter te bellen. Het was al erg laat op de avond. Dus dat heb ik vanochtend maar gedaan. Helaas kan die goede man pas in de middag langskomen. Had ook al anderen gebeld, maar die konden vandaag helemaal niet.

Dus zo maar even aan de wasbak mezelf wat wassen, boodschappen doen en dan wachten op de loodgieter. Hoop dat het niet al te ernstig is.

Op zich is het niet vreemd hoor, ik woon in een oud huis (1935 of zo), dus die afvoeren zijn allemaal iets minder dan de nieuwe huizen. Maar het blijft vervelend.

Ik vind het ook erg vervelend voor de 2 meiden die vandaag met mij zouden meerijden. Voor hen gaat het hardloopfeestje vandaag dan ook niet door. Hopelijk kunnen ze morgen (dan is er in Delft een loopje) of volgende week (dan is er in Vlaardingen een loopje). Kan ik het toch een beetje goed maken. 

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.