Te lang geleden

Sorry guys, het is al veels te lang geleden dat ik weer wat heb geschreven. Heb het ook echt veel te druk gehad de afgelopen tijd. Hele drukke en lange dagen op het werk. ’s Avonds thuis ook erg druk met opleiding (huiswerk en lessen voorbereiden), toch af en toe nog wat hardlopen en ook blij zijn als ik eens een uurtje op de bank kan ploffen.

Maar goed, ik zal even een snelle update geven van wat er allemaal is gebeurd.

Donderdag 8 febr. ben ik naar de huisarts geweest voor de uitslag van mijn bloedonderzoek. Er was gelukkig niets ernstigs aan de hand. Maar de arts kon aan de waardes wel zien dat ik een flink buikvirus heb gehad. Inmiddels zijn mijn witte bloedlichaampjes weer op de goede weg en zou ik me over een paar weken weer optimaal moeten voelen. Het feit dat ik al een tijdje loop te kwakkelen, houdt ze toch echt op botte pech. Heb gewoon het een na het ander opgepikt en daardoor bleef ik maar ziekjes. Hoef me geen zorgen te maken en hoef zeker geen extra vitaminen en dergelijke te gaan slikken, want ik ben verder kerngezond. Mijn leefstijl is prima.

Zaterdag 10 febr. ben ik samen met een vriendin naar de Duikvaker geweest. Een informatieve duikbeurs. Je kunt er op zich niet echt iets kopen (behalve wat kleine hebbedingetjes), maar wel veel informatie halen over producten en reizen.

Voor mijn vriendin stond er dan ook een bezoek aan alle reisstands op het programma. Voor mij was het echter een "meet & greet" dag. Ik heb al 2 vakanties geboekt staan voor dit jaar. Dus informatie is ff niet nodig. Maar het is wel super om iedereen weer eens een handje te geven en gedag te zeggen. De duikwereld is behoorlijk klein en op zo’n dag kom je toch iedereen weer eens tegen. Zo ook meteen maar weer 2 afspraken gemaakt om iemand te gaan helpen in zijn boekenstand op duikbeurzen in maart en april in Antwerpen. Ontzettend leuk om te doen.

’s Avonds na de beurs heerlijk bij de Griek gegeten. Jammie, jammie.

Zondag 11 febr. ben ik dan weer eens gaan duiken. Heerlijk op mijn meest favoriete stek: Goese Sas. Het was heerlijk rustig bij de duikstek. Zo anders dan in de zomer, wanneer je echt geen plekje voor je auto kan vinden als je niet op tijd op deze duikstek aankomt.

Nu echter waren alleen wij en nog een ander buddypaar aanwezig om te gaan genieten van een heerlijk duikje. En het werd een leuk duikje. Het zicht was redelijk goed (1-2 meter), dus dat was al prima. Een mooie kabeljauw gezien die heerlijk rustig tussen de brokken oesters zat verscholen. En zich ook prima liet bekijken. Niet veel later wit-zilvere eitjes van een zeedonderpad. En jawel hoor, de donderpad erbij in de buurt om de eitjes te beschermen. Heremietkreeftjes, krabbetjes, garnaaltjes en wat kreeftjes als het gebruikelijke grut.

Weer iets verder roze eitjes van een zeedonderpad. Maar hoe goed ik nu ook keek, ik kon de donderpad niet vinden. Op zich wel raar, want die blijft altijd in de buurt om de eitjes te beschermen.

Voorbeeld van een een zeedonderpad met z’n eitjes

Uiteindelijk zijn we 54 minuten onder water gebleven. Zalig!!!!!

Maandag 12 febr. wil ik eigenlijk maar snel vergeten. Die dag ben ik weer een jaartje ouder geworden. En heb nu de "respectabele" leeftijd van 35 jaar.

Heb geen feestje gevierd hoor. Had ik ff geen puf voor. Wellicht dat ik dat ergens half / eind maart doe, als het allemaal weer even wat rustiger is.

’s Avonds had ik eigenlijk hardlooptraining, maar omdat het flink regende heb ik mezelf een avond bankhangen cadeau gedaan.

Woensdag 14 febr. Valentijnsdag is zonder onbekende, geheime aanbidders aan me voorbij gegaan. Ach volgend jaar weer een kans……….

En nu leven we alweer op vrijdag 16 febr. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel.

Morgen staat er een 5 km-loopje gepland in Alphen a/d Rijn. Mijn planning is om snel van te start te gaan en echt mijn tijd op de 5 km te gaan verbeteren. Het zit er gewoon wel in, moet alleen zorgen dat ik niet te behoudend van start ga. Anders verknoei ik het meteen. Dus we zullen wel zien waar het schip strandt.

Zondag ga ik denk ik weer lekker duiken en voor nu ga ik er een eind aan breien.

Allemaal een heel prettig weekend gewenst!!!!!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.