Ben een tijdje weg (geweest)

De afgelopen tijd heb ik niet gelogd. Wees niet ongerust, ik ben er nog wel hoor, en ik lees ook op de diverse logs, maar ik had het ook ontzettend druk met mijn werk. Vorige week zaterdag begon er een 5-daagse internationale meeting (de top van Dräger Safety waar ik werk) waar 40 personen aan deelnamen. De gehele organisatie lag in mijn handen; meetings, overnachtingen, maar ook het sociaal programma in de avonduren. Al met al een heel geregel en zeker de laatste 2 weken, waarin je echt de puntjes op de I gaat zetten.

Uiteindelijk is het allemaal ontzettend goed verlopen. Alles is zonder problemen gegaan en de gasten waren uitermate tevreden. Schouderklopje voor mezelf.

Woensdag was de laatste dag en ’s avonds plofte ik dan ook doodmoe op de bank neer. Zo moe, dat ik absoluut geen zin had om aan de training mee te gaan doen. Sterker nog, ik ben in mijn bed gerold en viel rond half 9 als een blok in slaap. Ik had het nodig…….

Morgen aan het begin van de avond stap ik op het vliegtuig naar Hamburg, alwaar ik een taxi neem door naar Lübeck, waar het hoofdkantoor staat van Dräger. Ik ga daar deelnemen aan een 4-daags introductieprogramma. Ik ga kennismaken met de hele organisatie. Dus niet alleen de Safety kant, maar ook Medical. Veel presentaties natuurlijk, maar ook bezoeken aan Research & Development, brandweerkazerne, zwembad om te duiken met onze eigen apparatuur en het ziekenhuis om aanwezig te zijn bij een operatie waar de apparatuur van Medical bij gebruikt wordt.

Ik heb er enorm veel zin in en vind het ontzettend gaaf van mijn manager dat ik hier aan mag deelnemen.

Ik ga wel mijn loopspullen meenemen en ik hoop echt dat er wat tijd is om, al was het maar een half uurtje, even een blokje om te gaan. Ik moet toch een beetje in conditie blijven voor volgende week zaterdag. Want als vandaag een voorproef was hoe het volgende week gaat, ben ik niet blij.

Vanochtend werd ik op tijd wakker, dus lekker hardloopkleding aan en naar buiten. iPod ingesteld op 75 minuten, zodat ik eerst 15 minuten kan inlopen en wat rek- en strekoefeningen kan doen en aansluitend een uur rustige duurloop. Wilde weer net zo’n rustige duurloop gaan doen als dat ik maandag had gelopen. Het was me toen eindelijk gelukt om een tempo te vinden, waarbij ik mijn hartslag rond de 140 kon houden. Normaal schiet die namelijk meteen als een gek omhoog richting de 170. En dat is niet fijn tijdens een training. Altijd maar met die hoge hartslagen te lopen.

Maar vandaag ging het allemaal niet zo soepel. Pfff, het ene pijntje na het andere voelde ik. Had last van mijn enkel/wreef, daarna begon mijn linkerknie te zeuren en tot overmaat van ramp, kreeg ik ook nog wat last van mijn linkerscheenbeen. Alles aan de linkerkant, dus het zal wel met elkaar verband houden. Mijn darmen vonden het ook niet zo geweldig dat ik aan het hardlopen was.

Na 45 minuten kwam ik dan ook gedesillusioneerd weer thuis. Nog net geen 6 km afgelegd (heb tussendoor ook maar wat gewandeld). Grrrrr, ik weet dat je vlak voor een wedstrijd het rustig aan moet doen, maar dit is wel erg extreem. Hopen dat het volgende week weer wat beter gaat en dat ik volgende zaterdag een geweldige prestatie ga neerzetten tijdens de City-Pier-City loop.

Ik kom pas donderdagavond weer thuis, dus ik meld me weer met nieuws na de City-Pier-City. Ik wens jullie een prettig weekend en een goede week en veel plezier. Of dit nu voor de hardlopers is die hier lezen of voor de duikers – ja ik ben jullie ook niet vergeten hoor. Maar door drukte en flink wat gesnotter, zat het duiken er ook even niet in. Maar daar komt binnenkort verandering in. Ik beloof het.

7 reacties

 • Goeie reis en tot volgende week zaterdag bij de CPC.

 • Mooi weblog heb je! En soms zijn er van die dagen dat het voor geen meter “loopt”, een volgende keer gaat het weer goed. BIj zo;n evenement als de CPC word je gedragen door de ambiance en het publiek. Gaat vast een prima tijd worden.

 • welkom terug weer! enne.. ik zal morgen met de 20 van Alphen mijn Nike+ gear niet gebruiken.. kun je weer een beetje inlopen op onze challenge 😉
  succes alvast bij de CPC!

 • Een leuke week en zaterdag even vlammen in de CPC. Dan ga je wel mee met de meute, dan je niet wandelen. Succes.

 • Ron

  Geniet van je weekie, en knallen in de CPC!

 • Ik wil je alvast heel veel succes wensen voor komende zaterdag!

 • Kan natuurlijk ook zijn dat de training niet zo ging omdat je nog moest herstellen van alle drukte op je werk. Ik weet hoe het voelt, maar tóch zeg ik: niet teveel van je zelf eisen.
  En die CtC die gaat vast heel goed lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.