Bloggers dipje

Hallo allemaal, jullie zullen wel denken, waar is die Esther toch gebleven.

Gaat alles wel goed met haar?

Jullie hoeven je geen zorgen te maken hoor. Alles gaat goed met mij, ik zit alleen in het welbekende blogdipje. Kennelijk hebben meer bloggers hier wel eens last van en zo ik dus ook.

Maar niet getreurd hoor, ik kom terug met verhalen over hardlopen en misschien ook over duiken. Daar zit ik me nog even op te beraden, wat ik daarmee moet gaan doen. Ik weet nog niet of het echt handig is om een dubbel onderwerp in één en dezelfde blog te verwerken.

Kom maar met ideeën!

Voor de goede orde kan ik jullie wel mededelen dat ik gewoon keurig netjes aan het hardlopen ben hoor. Heb (net als Moontje) voor mij op maat gemaakte schema’s waarmee het perfect trainen is.

En binnenkort ga ik natuurlijk de Marikenloop doen.

Uiteraard worden er ook de nodige duikjes tussendoor gemaakt. Inmiddels ben ik volop bezig om mijn uitrusting te veranderen, opnieuw aan te schaffen en uit te breiden. Later dit jaar staat de eerste stap op weg naar technisch duiken op het programma. Ga dan een zware 4-daagse training doen, waarvoor er vanaf nu hard getraind moet worden.

Verder heb ik de kolder in m’n kop gekregen. Door het fantastische mooie lenteweer, zijn ook bij mij de hormonen gaan spelen. En na lange tijd vrijgezel te zijn geweest, is deze meid op dit moment weer verliefd. De vlinders dartelen er aardig op los in de buik.

Het is ook wel weer even wennen hoor. Maar dat komt ook wel goed.

Dus jullie lezen het, alles gaat gewoon zijn normale gangetje met Esther. En ik kom weer terug hoor. Tussendoor hou ik jullie weblogjes wel bij hoor met lezen. Heb alleen ook ff geen zin om te reageren. Maar: I’ll be watching you!!!

Tot snel!!!!

6 reacties

 • Ron

  Hoi Emmie! Aha, dus de liefde heeft toegeslagen! Geweldig toch, geniet er met volle teugen van. Wellicht helpen die vlinders je wel naar top tijden tijdens het lopen. We houden het in de gaten!

 • Ik kan me voorstellen dat je in deze lente niet achter de computer blijft zitten.
  Gelijk heb je.
  En als er weer wat op je blog verschijnt, lees ik het wel weer.

 • Verliefdheid is een mooie reden om niet te bloggen, je hebt wel wat anders te doen…toch.
  Wij lezen het wel en ga zo door.
  Groet Rinus.

 • Ahaaa, love is in the air! Leuk om te horen, en idd een prima reden om je weblog even wat minder te updaten.
  Wat lopen betreft ging je al lekker, dus dat zal alleen maar beter worden.
  Enjoy en suc6!

 • gelijk heb je hoor dat de liefde voor gaat

  kom je ook eens kijken bij mijn weblog?
  je kan daar ook reageren door mij een mop,een leuk plaatje of een leuk filmpje of link te mailen. die komt dan op mijn weblog te staan
  blubberzooi@punt.nl
  ik hoop heel veel post te krijgen

 • Dat is waanzinnig leuk nieuws !

  Geniet ervan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.