100e duik van 2007

Allereerst even een kort berichtje over de verhuizing. Een aantal mensen maakte zich een beetje zorgen dat ik bedolven was onder de dozen…… De verhuizing is achter de rug. Is allemaal redelijk goed verlopen. Het was toch wel erg veel om allemaal in de vrachtwagen te doen. Aan het eind van de middag waren we bijna klaar. Op dat moment kreeg ik telefoontje dat mijn huis onder voorbehoud verkocht was!!!! Jippie, dat betekent geen nieuwe kijkers meer, dus nu rustig aan alles opruimen. Ik kom over een paar dagen wel terug om laatste troep op te halen en wat schoon te maken. Er viel echt een last van 25 kilo’s van mijn schouders. Wat een opluchting. En wat onwijs snel ook. Net voor onze vakantie naar Egypte, werd het bord "te koop" opgehangen en stond mijn huis op Funda.nl (eind augustus) en op 28 september is mijn huis al verkocht.

Gisteren was de officiële overdracht. Ik ben dus geen huizenbezitter meer….. .

In Weert zijn de dozen nog steeds niet allemaal uitgepakt hoor. Maar het belangrijkste staat inmiddels op zijn plaats en de rest staat gewoon lekker op zolder, om straks ergens in de wintermaanden netjes op te bergen en uit te zoeken.

Ik ben nog steeds niet echt gewend in Weert. Moet nog wennen aan het taaltje, heb helaas nog geen aanspraak op de sportschool en het allerbelangrijkste, helaas ook nog geen baan. Dat valt vies tegen hier. Maar goed, a.s. vrijdag heb ik een laatste rondegesprek bij Randstad. Willen jullie met z’n allen meeduimen dat dat goed gaat verlopen, want dat zou betekenen dat ik dan eindelijk toch een baan heb!

Zo dat was even een update over de verhuizing en mijn nieuwe leefomgeving Weert en nu weer terug naar het onderwerp waar ik het over wilde hebben: mijn 100e duik van 2007.

Ja je leest het goed, ik heb gisteren mijn 100e duik van 2007 gemaakt. En het is ook een hele speciale duik geworden. Samen met Dicky en een paar anderen op zoek gegaan naar de zeedahlia’s op Sint Annaland. En zowaar 3 stuks gevonden. Voor wat interessante info over zeedahlia’s, kijk op Stichting Anemoon of De Onderwaterwereld.

Het is een vrij bijzonder diertje om tegen te komen. Niet echt super veel voorkomend in Zeeland en voor mij de eerste keer in mijn duikcarrière. Ik was dus erg blij met de duik.

Het werd ook nog eens een lange duik van wel 75 minuten en het water was slechts 11 graden.

Ik had mijn camera meegenomen en heb een poging gedaan wat leuke plaatjes te schieten. Ik ben geen geweldige onderwaterfotograaf, maar er zijn toch wel een paar leuke foto’s uitgekomen.

O.a. deze waar ik toch wel trots op ben:

IMG_1061

Voor alle foto’s die ik gemaakt heb tijdens het duikje, kijk op mijn fotowebsite en kies voor Duiken Sint Annaland. Dicky, onwijs bedankt dat je mijn buddy was tijdens deze bijzondere duik en dat je me de dahlia’s hebt laten zien!!!!

3 reacties

  • Nogmaals veel plezier in je nieuwe huis… en vanharte met je 100e duik….. is erg veel…zoveel marathon ben ik nog lang niet aan toe….

  • gaaf!! mooie foto. Have fun in je nieuwe huis!
    100e duik? Nu ben je een Century diver?

  • En, heb je nu een baan? Hopelijk kun je snel je draai vinden in Weert. Ben zelf bijna 10 jaar geleden verhuisd van big city Rotterdam naar Veenendaal en had in eerste instantie het gevoel van “wat héb ik gedaan??”. Maar ’t is allemaal goed gekomen hoor. Zou zelfs niet meer terug willen naar R’dam, behalve voor familiebezoek dan.
    Nou suc6!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.