Nieuwe baan!!!

Ja je leest het goed, ik heb een nieuwe baan gevonden. Pff wat is er een last van mijn schouders gevallen zeg. Roel natuurlijk ook heel erg blij. Uiteraard was ik nu weer veel vrolijker, maar mijn ogen straalden ook weer en dat had hij lange tijd niet meer gezien.

Nu wil je natuurlijk weten bij welk bedrijf ik als directiesecretaresse ga werken. Maar nee, dat is het niet. Ik wilde graag een switch maken in carrière en wilde graag de commercie in. Maar ik heb daar helemaal geen ervaring in, dus dan moet je maar echt net geluk hebben. Maar als ik me zou richten op de functie van intercedente bij een uitzendbureau, zou ik mijn reeds opgedane werkervaring wel kunnen inbrengen. Dus zo gezegd, zo gedaan.

En mijn nieuwe baan wordt dan ook Assistent Vestigingsmanager bij Creyf’s Uitzendbureau in Helmond. Met voor de toekomst (als alles goed gaat natuurlijk) doorgroeimogelijkheid naar Vestigingsmanager.

Ik ben helemaal blij en happy. Voelde me van het begin af aan erg prettig bij de sfeer van Creyf’s. En ik denk dan ook dat ik helemaal op mijn plek zit bij Creyf’s.

Logo_Creyfs

Ik kan per 1 januari al beginnen. Wat een fantastisch kerstcadeautje he.

Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost. Veel sollicitaties (ook op mijn oude vakgebied) en veel afwijzingen gehad. Maar het geluk heeft zich weer tot mij gekeerd. 

8 reacties

 • Roel

  Proficiat met je nieuwe baan!

  XX

 • Fiekes

  Proficiat met de job !!!

 • gefeliciteerd met je nieuwe baan!! enne, leuk verhaal over de she-p… wel opletten dat je de juiste lijmtube meeneemt :).. want hoe krijg je dat weer ding los??

 • Heeej, very cool. Een nieuwe baan.
  Gefeliciteerd.

 • Merel

  Hey Esther,

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!!!!

  Tot volgende week maandag!

  Groetjes,

  Merel

 • De allerbeste wensen voor 2008 ; maak er een mooi en sportief jaar van. Alle gezondheid en geluk gewenst !

 • Hey die Esther,

  We hebben elkaar natuurlijk al gezien en gesproken, maar ook via je weblog nog even: onwijs gefeliciteerd met je nieuwe job. Nog een paar daagjes en dan mag je weer lekker aan de slag . Veel plezier bij de Oud&Nieuw duik!!! Tot gauw in 2008.

  Liefs,
  Caroline

 • Hey Esther, Allereerst , t kan nog net.. de allerbeste wensen voor jou en Roel in 2008

  En waanzinnig!! Gefeliciteerd met je nieuwe baan joh!! Echt super gaaf, en bij een uitzendburo vind ik ook wel wat voor jou!

  Dan de p-she.. ik ben van plan om een droog pak aan te gaan schaffen, en ook ik moet ongeveer iedere 3 minuten plassen.. wellicht iets voor mij als ik een droogpak heb ?

  Groetjes,
  Mary-Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.