Goede introductie

Ik ben inmiddels al weer een maandje aan het werk bij Creyf’s. Daarvan ben ik ook al een flink aantal dagen op cursus geweest. Ja je leest het goed, ik ben meteen begonnen met cursus volgen. Het is een zeer uitgebreide introductiecursus. Wie is Creyf’s, wat doen we en waarom zijn wij uniek. Hoe werkt het uitzendwereldje. Wat komt er kijken bij een inschrijving van een kandidaat en hoe voer je een goed intakegesprek. Hoe ga je daarna aan de slag om deze kandidaat te plaatsen bij een opdrachtgever.

Uiteraard komt er ook een stuk  wetkennis, CAO etc. bij kijken. Rekenen om tarieven te bepalen. Commerciële vaardigheden (uiteraard) en voor vandaag staat er een dag training op de planning om het software programma onder de knie te krijgen waar we alle gegevens in invoeren.

Voor a.s. maandag en dinsdag staan er weer 2 dagen gepland met commerciële vaardigheden. En op maandag 11 februari staat er dan nog een examen gepland.

Tussendoor natuurlijk de nodige opdrachten op de vestiging uitvoeren.

Het is onwijs druk, heel zwaar met lange reistijden, maar ondanks dat alles is het echt mega onwijs gaaf. Het is super om zoveel kennis al meteen in het begin te krijgen. En natuurlijk ook om meteen zo’n goede introductie te krijgen.

Het heeft er de afgelopen weken wel voor gezorgd dat ik nauwelijks nog mijn pc aanzet. Het is meer om even snel mail binnen te halen en te zien of er echt spannende dingen tussen zitten. Maar ik nam dan weer niet de tijd om erop te reageren. Mijn excuses daarvoor aan degenen die mij een mail hebben gestuurd en nog geen reactie hebben ontvangen.

Na mijn verjaardag komt er weer verandering in en zal ik weer meer online zijn.

Voor nu wens ik degenen die gaan carnaval vieren een tof en gezellig carnaval toe. Voor de overigen een heel prettig weekend.

Tot snel maar weer!!!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.