Hiep hiep hoera

Ja ja, ik ben vandaag jarig en ik ben dus weer een jaartje ouder geworden. Ik heb nu de al zeer volwassen leeftijd van 36 jaar. Ik ga nu echt richting de 40…….

Maar ja, wat is volwassen en wanneer ben je dat? Ik weet het nog steeds niet.

Ik hou het dit jaar maar wat sobertjes, want heb niet echt reden tot feestvieren. Roel en ik hebben namelijk besloten om onze relatie niet verder voort te zetten. Het samenwonen is niet goed bevallen en ik geloof dat ik dan nog een understatement gebruik…..

Mocht je dus nog een betaalbare gezellige woning (met minimaal 2 kamers) weten in de regio Eindhoven / Helmond, dan hou ik me aanbevolen.

Maar ik wil ook niet te lang treuren hoor, het is tenslotte mijn verjaardag. Vandaag ga ik dan ook met een goede vriendin heerlijk shoppen in Utrecht. Lekker keuvelen bij een koppie thee en een stukje gebak en wat winkeltjes bekijken. Niets specifieks, maar wel lekker even eruit. Denk dat ik mezelf maar een nieuwe spijkerbroek cadeau ga doen. Heb alleen maar van die broeken met gaten erin……

’s Avonds dan nog een duikje maken met een van mijn favoriete buddy’s in Vinkeveen.

En daarmee sluit ik dan op een leuke manier mijn verjaardag af.

Tot snel maar weer.

4 reacties

 • Beetje laat.. sorry … hieperdepiep!! Gefeliciteerd Emmie!!

 • Jeetje, dat samenwonen was wel van erg korte duur! Jammer. Nu kun je weer opnieuw beginnen.

  Succes!

 • Hoi Emmie, nog van harte met je verjaardag hoor! Enne, jammer dat ’t met de relatie niet wilde lukken. Zulke dingen zijn niet leuk.

 • Sodeju…

  Allereerst natuurlijk sodeju omdat ik je verjaardag gemist heb !! Veel en veel te laat, maar toch, wens ik je een gezond en toppie 38ste jaar 😉

  En dan de tweede sodeju… jij en Roel uit elkaar ?
  Ik schrik ervan! en dat op de vroege ochtend.

  Sterkte meis. Gelukkig heb je net de baan van je dromen gevonden! In elk geval heb je dat nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.