Nieuwe weblog

Welkom op mijn nieuwe weblog. He he, het is dan eindelijk zo ver. Ik ben achter de schermen al een tijdje bezig om deze weblog te ontwerpen en op te zetten. Ik wilde het graag op mijn eigen domein en niet meer via punt.nl. Het geeft me meer vrijheid en ruimte. En tenslotte heb ik niet voor niets een eigen domein geregistreerd. Dan moet je er ook gebruik van maken he.

Alle berichten zijn al overgezet (de commentaren moeten nog toegevoegd worden, maar dat komt ook nog). Voortaan worden alle nieuwe postings alleen nog maar op deze weblog geplaatst en niet meer op de oude bij punt.nl. Je kunt het beste dus even de link aanpassen. Het kan natuurlijk zijn dat er nog wat kleine wijzigingen plaats zullen vinden, maar dat zie je dan vanzelf wel.

3 reacties

 • Ron

  Hoi Emmie. Ziet er goed uit hoor! Verstandige keus om zelf aan de slag te gaan. Heb ik ook gedaan met WordPress. Welke software gebruik jij??

 • Hey die Esther,
  Je nieuwe site ziet er super uit! Knap hoe je dat allemaal doet. Ik heb al moeite met het branden van een cd… Gefeliciteerd dus en ik hoop (en verwacht) dat er weer veel mooie (duik)avonturen op komen te staan!
  Liefs,
  Caroline

 • hoi Emmie! Mooi, je nieuwe blog. Ik hoop weer snel wat leuke hardloopverhalen te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.