Om misselijk van te worden

Zojuist las ik het volgende bericht op NU.nl:

 

Rotterdammer aangehouden vanwege doodschoppen hond
Uitgegeven: 2 september 2008 10:41

ROTTERDAM – De politie heeft een 34-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht in zijn woonplaats een negen maanden oude herdershond te hebben doodgeschopt. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

De man was meegelopen met twee jongens van acht en twaalf jaar, terwijl zij met de hond van de Van Heusdestraat naar de Schietbaanstraat liepen. Bij een portiek aangekomen, weigerde de hond de trap op te lopen.

De man werd kwaad en schopte de hond diverse keren tegen de kop en de buik, zo verklaarden beide jongens tegenover de politie.

De hond werd onwel toen hij uiteindelijk toch boven was gekomen. De 12-jarige jongen besloot daarop het dier buiten wat frisse lucht te gunnen. Op straat begon de herdershond te schuimbekken en overleed. Een dierenarts stelde vast dat de mishandeling de doodsoorzaak is.

(c) ANP

Hier kan ik echt zo misselijk van worden. Dit vind ik echt zo walgelijk.  Helaas lees ik dit soort berichten een beetje te vaak in kranten enzo.

Waarom doen "mensen" dit? En ik heb dan maar even bewust het woord mensen tussen aanhalingstekens gezet, want ik mijn ogen zijn dit geen mensen, althans geen normale mensen.

Ik heb in mijn leven altijd dieren gehad, van kleins af aan zijn er konijnen, honden, katten, goudvissen, cavia’s, muizen en nog veel meer in mijn leven geweest.

En altijd heb ik met zoveel liefde voor deze dieren gezorgd. Mijn huidige katten zou ik voor geen goud willen missen. Het zijn van die schatten…..

Doerak0305  Gizmo0305

2 reacties

 • Fiekes

  bij een vriendin van me is op haar kat geschoten … ook verstomming alom …

 • Obi

  Geschifte idioten…..
  We leven in een maatschapij vol geschifte idioten die geen opvoeding hebben genoten en mentaal incapabel om deel te nemen aan een sociale maatschapij.

  Helaas zijn wij in ons rechtsysteem te zwak voor maar zo een man zou opgepakt moeten worden en publiekelijk dezelfde behandeling moet krijgen die deze man het dier ook gunde.

  Ik vermoed dat dit soort zaken dan minder frequent voor zouden komen omdat zelfs een onopgevoede sociopaat zelf kan bedenken dat hij zo een behandeling niet zou willen ondergaan.

  Ik heb geen enkele vorm van medelijden of compassie voor dit soort “mensen”

  Hij mag van mij dood omvallen, opgeruimd staat netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.