Een kleine uitbreiding op deze blog

Ik ben nog steeds wat zoekende met deze nieuwe blog. WordPress achter de schermen werkt echt prima, maar toch zijn er soms nog dingen die je dan mist. Zoals bijv. het gebruik van smileys. Het kan een stuk tekst wat opfleuren of laten zien dat je het allemaal niet zo serieus meent als dat het zo zwart op wit staat.

Nou schrijf ik mijn blogjes altijd in Windows Live Writer en het leek me toch raar dat die optie er niet in zou zitten. Dus ff speuren op het internet en jahoor, daar vond ik al iets. Een plugin voor WLW waarmee je MSN, Yahoo en Custom Smileys kan invoegen.
Bij deze maar ff proberen: Open-mouthed On the phone Chatterbox …….

Volgens mij werkt het wel!!!!!

Voor de geïnteresseerden is de plugin hier te vinden.

 

Bij wat verder zoeken op de plugins website, kwam ik nog een andere leuke plugin tegen. Die van een Polaroid Picture toevoegen. Je kunt dan heel makkelijk een foto toevoegen. De foto krijgt dan een randje eromheen. Je kunt ‘m heel makkelijk onder een bepaalde hoek draaien etc. Ook deze maar eens ff proberen:

Eén reactie

  • Caroline

    Dag Esther,

    Je bent weer goed bezig op je weblog. Wat weet je toch ’n boel. Leuk dat je jouw blog helemaal zelf maakt. Het ziet er erg gaaf en professioneel uit. Misschien moet je daar meer mee gaan doen… (?)

    Groetjes vanuit ’t Wilde Westen,
    Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.